PTT 1. Lig’de Kardemir Karabükspor sahasında Alanyaspor ile 1-1 berabere kalarak Süper Lig yolunda işini zora soktu.
Karşılaşmada orta hakem Bülent Yıldırım tarafından tribüne gönderilen Teknik Direktör Yücel İldiz’in yerine maçın ardından gazetecilere açıklamalarda bulunana yardımcı antrenör İsmet Kamak, kazanmaları gereken bir maç olduğunu ancak berabere kaldıklarını söyledi.
Maçı kaybetmiş olarak baktıklarını ifade eden Kamak, "Ama bu önemli değil daha önümüzde 4 maç var. Bu 4 maçı alıp Multigroup Alanyaspor’un puan kaybetmesini bekleyeceğiz. Ben penaltı pozisyonunun çok kolay çalındığını, çok basit olduğunu düşünüyorum. Ona rağmen oyuncularımız iyi reaksiyon gösterdi. Gol pozisyonlarına girdik aslında maçın kırılma noktası karşı karşıya pozisyonda atamamız oldu. Artık bu maçı noktaladık, bir sonraki maça odaklanacağız. Özellikle Alanyasporlu ısınan oyuncu Sezer Özmen’in hem korneri attırmaması hem bizim yedek kulübesi, taraftarımızı tahrik etmesi çok hoş değildi. Ondan sonra da maçın sonunda istenmeyen olaylar oldu. İnşallah ceza almayız” dedi.
MULTIGROUP ALANYASPOR CEPHESİ
Bülent Yıldırım tarafından tribüne gönderilen Multigroup Alanyaspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar’ın yerine açıklamalarda bulunan yardımcı antrenör Cevdet Göç ise, "İki takımı da gösterdikleri mücadeleden dolayı kutluyorum. Biz buraya gelirken beraberlik düşünmedik ama berabere kaldık. Kazanacağımıza çok inanmıştık. Belki mütevazi bir kulübüz ama herkesin yüreği çok güzel. Gönül isterdi ki buradan işi bitirmiş olarak dönelim. Ama biz yine bitireceğiz. 4’de 4 yapıp Allah’ın izniyle. Tüm Türkiye’nin biliyoruz ki gönlündeyiz, gönüllerin takımıyız, gönüllerinde şampiyonuyuz. Ama biz ligin de şampiyonu olmak istiyoruz, şehrimiz, yönetimimiz, futbolcu kardeşlerimiz, buna inanmış durumda. Bu bir tesadüf değildir. Büyük bir özverinin, çalışmanın, inanmışlığın, disiplinin eseridir" dedi.