Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Kahramanmaraşspor, sahasında Ankaragücü'nü konuk etti. 23.'üncü dakikada Volkan Bekçi'nin ceza sahası dışından harika golünde karşılaşmada 1-0 önce geçen kırmızı-beyazlılar, 35'inci ve 39'uncu dakikada rakibin golüne engel olamadı ve karşılaşmadan 2-1 mağlubiyetle ayrıldı.

Kahramanmaraşspor taraftarının çok büyük ilgi gösterdiği karşılaşmaya kırmızı-beyazlılar çok istekli başladı. Karşılaşmanın ilk dakikalarında gelişen Kahramanmaraşspor atakları taraftarı da ateşledi. Bu ateşleme takıma da yansıdı ve karşılaşmanın en güzel golüne Volkan Bekçi imza attı. Maçın 23. Dakikasında sol kanattan ceza sahasına yaklaşan Volkan, sol ayağıyla harika bir vuruş gerçekleştirdi ve kalecinin çaresiz kaldığı şutta top ağlarla buluştu. Bu gol Kahramanmaraşsporlu oyuncuları ve taraftarı coştururken, duran toptan gelen iki gol hem taraftarı hem de oyuncuları olumsuz yönde etkiledi. 

35'inci dakikada sol kanattan, 39'uncu dakikada ise sağ kanattan korner kullanan Ankaragücü, iki duran topta da ağları havalandırarak karşılaşmanın skorunu belirledi.

Karşılaşmanın ikinci yarısında teknik direktör Orhan Şerit'in hamleleri işe yaramadı ve maç ilk yarının skoru ile sona erdi. 

Hakemler: Ercan Hellaç, Bülent Uludoğan, Tuğrul Akkoyun

Kahramanmaraşspor: Onur Nazmi Terzioğlu, Volkan Bekçi (Dk. 81 Yolcu Mansız), Tufan Deniz Gelen (Dk. 46 Tayfun Özkan), Sercan Uslu, Onur Berber, Özcan Dağ, Dede Çelik, Niyazi Erdem, Erdiç Kedikli, Veli Torun (Dk. 46 Ramazan Durdu), Hayrettin Cengiz

MKE Ankaragücü: Gökhan Akkan, Volkan Geyik, Mehmet Umut Nayir, Serhat Gülpınar, Mehmet Erdem Uğurlu (Dk. 88 Levent Kale), Mehmet Taşçı, Harun Aydın (Dk. 71 Muhammed Gönülaçar), Gökhan Erdoğan (Dk. 71 Orhan Evci), Gürkan Alver, Ufuk Selim Teber, Aytaç Öden

Goller: Dk. 23 Volkan Bekçi (Kahramanmaraşspor) Dk. 35 Mehmet Umut Nayir, Dk. 39 Aytaç Öden (MKE Ankaragücü)

Sarı kartlar: Dk. 53 Ramazan Durdu, Dk. 56 Onur Berber Dk. 78 Özcan Dağ (Kahramanmaraşspor) Dk. 17 Serhat Gülpınar, Dk. 54 Ufuk Selim Teber, Dk. 87 Orhan Evci (MKE Ankaragücü)