Her yaşta sporu ve sporcuyu desteklemek için çalışmalar yürüten İzmir'in Karşıyaka Belediyesi, sabah sporunu sahile indirdi. Üç eğitici personel eşliğinde haftanın dört günü spor yapan Karşıyakalılar, uygulamadan memnun kaldı.

Karşıyaka Belediyesi, sporu özendirmek ve Karşıyakalıların güne sağlıklı başlangıç yapabilmesi amacıyla sabah sporu uygulaması başlattı. Bostanlı Rekreasyon Alanı'nda pazartesi, salı, çarşamba ve perşembe günleri yapılan spor etkinliklerine, güne zinde başlamak isteyen her yaştan Karşıyakalı büyük ilgi gösterdi.

AEROBİK, STEP, AÇMA GERME

Karşıyaka Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü bünyesinde görev yapan üç eğitici eşliğinde açma germe, aerobik ve step yapma fırsatı bulan vatandaşlar, hem temiz hava almanın hem de ücretsiz spor yapmanın keyfini yaşadı. Bülent Ecevit Kültür Merkezi’nde başlatılan sabah sporu uygulamasının, talep olması halinde ilçenin diğer merkezlerinde de uygulanacağı belirtildi. Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, "Her yaşta sporcuyu ve her branşta sporu destekliyoruz. Güne sağlıklı başlamak isteyen tüm Karşıyakalıları sabah sporumuza bekliyoruz." dedi.