Stat: Recep Tayyip Erdoğan
Hakemler: Deniz Ateş Bitnel, Alpaslan Dedeş, Erdem Bayık
Kasımpaşa: Isaksson, Veysel Sarı, Omeruo, Titi, Veigneau, Castro, Donk, Scarione, Hakan Arslan (Dk. 52 Aydın Yılmaz), Del Valle (Dk. 68 Eren Derdiyok), Adem Büyük (Dk. 85 Malki)
Fenerbahçe: Volkan Demirel, Şener Özbayraklı, Mehmet Topal, Kadlec, Caner Erkin, Ozan Tufan, Josef De Souza, Meireles (Dk. 88 Volkan Şen), Nani (Dk. 62 Alper Potuk), Van Persie (Dk. 62 Markovic), Fernandao
Gol: Dk. 42 Josef De Souza (Fenerbahçe)
Kırmızı kart: Dk. 77 Veysel Sarı (Kasımpaşa)
Sarı kartlar: Dk. 31 Mehmet Topal, Dk. 74 Josef De Souza, Dk. 87 Fernandao (Fenerbahçe), Dk. 75 Veysel Sarı (Kasımpaşa)

Süper Lig Hasan Doğan Sezonu’nun 4. haftasında Fenerbahçe, Kasımpaşa'yı deplasmanda tek golle geçerek liderlik koltuğuna oturdu.

Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda oynanan ve hakem Deniz Ateş Bitnel'in düdük çaldığı maçta Fenerbahçe'ye 3 puanı getiren golü 42. dakikada Josef De Souza kaydetti.

Kasımpaşa'da Veysel Sarı 77. dakikada yaptığı bir faul sonrası hakeme itirazdan dolayı kırmızı kartla oyun dışında kaldı ve takımını 10 kişi bıraktı.

Bu sonuçla Fenerbahçe puanını 10'a çıkardı ve liderlik koltuğuna oturdu. Kasımpaşa ise 6 puanda kaldı ve averajla 6. sıraya indi.

56. dakikada Veysel Sarı’nın ceza alanı sağ çaprazından sert şutunda top kale direğinin yanından az farkla auta gitti.

77. dakikada Kasımpaşa'da Veysel Sarı, rakibi Ozan Tufan'a yaptığı faul sonrasında sarı kart gördü ve pozisyon sonrasında hakeme gösterdiği tepkiden dolayı da doğrudan kırmızı kart ile takımını on kişi bıraktı.

78. dakikada kırmızı kart pozisyonundan sonra sol köşe bayrağının hemen önünden kullanılan serbest vuruşta Caner Erkin ortasını ön direğe doğru gönderdi. Savunmadan seken top ceza yayı içerisindeki Markovic'de kaldı. Markovic bekletmeden vuruşunu yaptı ancak top kalenin üzerinden dışarı gitti.

90+2. dakikada Volkan Şen'in ara pasında Fernandao'nun ceza sahası hemen dışından vurduğu sert şutta kaleci Isaksson meşin yuvarlağı yumruklayarak gole izin vermedi.

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Fenerbahçe sahadan 1-0 galip ayrıldı.