Stat: Recep Tayyip Erdoğan
Hakemler: Mete Kalkavan, Serkan Ok, Ceyhun Sesigüzel
Kasımpaşa: Isaksson, Veysel Sarı, Tarouco, Omeruo, Ferhat Kiraz, Tunay Torun, Donk, Scarione, Aydın Yılmaz, De Castro, Adem Büyük
Medipol Başakşehir: Volkan Babacan, Uğur Uçar, Yalçın Ayhan, Bekir İrtegün, Ferhat Öztorun, Edin Visca, Mahmut Tekdemir, Emre Belözoğlu, Mossoro, Cenk Ahmet Alkılıç,
Cikalleshi
Gol: Dk. 32 Scarione (Kasımpaşa)
Sarı kart: Dk. 19 Bekir(Medipol Başakşehir)

Süper Lig'in 2. haftası açılış maçında Kasımpaşa ile Medipol Başakşehir karşı karşıya geliyor. Mücadelenin ilk yarısı ev sahibi takımın 1 - 0 üstünlüğü ile tamamlandı.

SAYGI DURUŞU

Kasımpaşa ile Medipol Başakşehir arasında oynanan karşılaşma öncesinde törer saldırılarında şehit düşen güvenlik güçleri anısına saygı duruşunda bulunuldu. Bu arada
her iki takım futbolcuları da kollarında siyah bantla maça çıktı. Mücadeleyi izlemeye gelen az sayıda taraftar da teröre tepki gösterdi.

PEREİRA DA TRİBÜNDE

Öte yandan derbi mücadelesini Süper Lig'den teknik adamlar da takip etti. Fenerbahçe Teknik Direktörü Pereira, yardımcısıyla karşılaşmayı takip ederken, Beşiktaş'tan da yardımcı antrenörler Tamer Tuna ve Mehmet Kulaksızoğlu protokol tribününde yer aldı.

Maçtan dakikalar

12. dakikada Cenk Ahmet Alkılıç'ın pasında sağ kanatta topla buluşan Uğur Uçar'ın ceza alanı dışından sert şutunda meşin yuvarlak, üstten auta çıktı.
30. dakikada Scarione'nin pasında ceza alanı içinde topla buluşan Tunay Torun, bekletmeden vuruşunu yaptı, ancak meşin yuvarlak üstten dışarı gitti.
32. dakikada Scarione, Kasımpaşa'yı 1 - 0 öne geçirdi. Bu dakikada Mahmut Tekdemir'in hatasında araya giren Donk, ceza alanı içinde bekletmeden ortasını yaptı, uygun pozisyondaki Scarione de kafa vuruşunu yaptı, meşin yuvarlak kaleci Volkan Babacan'ın bacak arasından ağlarla buluştu: 1 - 0.

İlerleyen dakikalarda başka gol olmayınca ilk yarı, Kasımpaşa'nın 1 0 üstünlüğü ile sona erdi.