Stat: Recep Tayyip Erdoğan
Hakemler: Hüseyin Göçek, Mustafa Emre Eyisoy, Erdem Bayık
Kasımpaşa: Ertaç, Veysel Sarı, Donk, Dvali, İlhan Eker, Andre Castro, Alpaslan Öztürk, Tunay Torun, Scarione, Babel, Adem Büyük
Galatasaray: Muslera, Sabri, Chedjou, Hakan Balta, Olcan, Selçuk İnan, Hamit Altıntop, Yasin Öztekin, Telles,Sneijder, Umut Bulut
Goller: Dk. 18 Andre Castro, Dk. 43 Tunay Torun (Kasımpaşa)
Sarı kart: Dk. 36 Veysel Sarı (Kasımpaşa)

Süper Lig Süleyman Seba Sezonu'nun 25. hafta maçında Kasımpaşa ile Galatasaray arasındaki karşılaşmanın ilk yarısı ev sahibi ekibin 2-0 üstünlüğü ile tamamlandı.

14. dakikada Umut Bulut'un pasında topla buluşan Yasin Öztekin'in sert şutu üst direkten geri döndü.

15. dakikada Scarione'nin savunmanın arkasına attığı topa hareketlenen Adem Büyük'ün vuruşu kaleci Muslera'nın ellerinde kaldı.

18. dakikada Kasımpaşa öne geçti. Bu dakikada Tunay'ın sağdan cezaalanı içine gönderdiği topu kontrol eden Scarione, Adem Büyük'ü gördü. Adem daha müsait durumdaki Andre Castro'yu topla buluşturdu. Andre Castro düzgün bir vuruşla kaleci Muslera'yı mağlup etti: 1-0.

33. dakikada Galatasaray etkili geldi. Bu dakikada sol çaprazda topla buluşan Sneijder'in vuruşunu kaleci Ertaç çeldi. Boşta kalan topu savunmada Dvali uzaklaştırdı.

37. dakikada Kasımpaşa tehlikeli bir ataktan yararlanamadı. Andre Castro'nun uzun pasında Babel, Alex Telles ile girdiği ikili mücadeleyi kazandıktan sonra sol tarafta daha boştaki Tunay'ı gördü. Bu futbolcunun vuruşu yandan auta gitti.

43. dakikada Kasımpaşa farkı ikiye çıkardı. Bu dakikada ortaalanda topu kapan Alpaslan sağ taraftaki Scarione'yi kaçırdı. Scarione'nin ortasında topla buluşan Tunay Torun'un sert şutu kaleci Muslera'nın solundan filelerle buluştu: 2-0.

44. dakikada Sneijder'in cezaalanı dışından sert şutunu kaleci Ertaç, güçlükle kornere tokatladı.

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca maçın ilk yarısı Kasımpaşa'nın 2-0 üstünlüğü ile tamamlandı.