Stat: Recep Tayyip Erdoğan
Hakemler: Hüseyin Göçek, Mustafa Emre Eyisoy, Erdem Bayık
Kasımpaşa: Ertaç, Veysel Sarı (Dk. 87 Malki), Donk, Dvali, İlhan Eker, Andre Castro, Alpaslan Öztürk (Dk. 78 Barış Başdaş), Tunay Torun (Dk. 61 İbrahim Halil), Scarione, Babel, Adem Büyük
Galatasaray: Muslera, Sabri (Dk. 85 Emre Çolak), Chedjou, Hakan Balta, Olcan Adın (Dk. 46 Burak Yılmaz), Selçuk İnan, Hamit Altıntop, Yasin Öztekin (Dk. 90+1 Yekta Kurtuluş), Alex Telles, Sneijder, Umut Bulut
Goller: Dk. 18 Andre Castro, Dk. 43 Tunay Torun (Kasımpaşa), Dk. 52 Selçuk İnan, Dk. 55 Umut Bulut, Dk. 65 Burak Yılmaz (Galatasaray)
Sarı kartlar: Dk. 36 Veysel Sarı, Dk. 62 Alpaslan Öztürk, Dk. 87 Barış Başdaş (Kasımpaşa), Dk. 57 Alex Telles, Dk. 66 Burak Yılmaz (Galatasaray)

Süper Lig Süleyman Seba Sezonu'nun 25. hafta maçında Galatasaray, 2-0 geriye düştüğü maçta Kasımpaşa'yı 3-2 mağlup ederek zirve yarışını sürdürdü.

Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda oynanan ve hakem Hüseyin Göçek'in düdük çaldığı maçta Galatasaray'a 3 puanı getiren golleri 52. dakikada Selçuk İnan, 55. dakikada Umut Bulut ve 65. dakikada da Burak Yılmaz kaydetti.

Mücadeleye iyi bir başlanğıç yapan ev sahibi Kasımpaşa'nın gollerini ise 18. dakikada Andre Castro ve 43. dakikada da Tunay Torun attı.

Bu sonuçla Galatasaray, puanını 55'e çıkararak maç fazlasıyla liderliğe yükselirken, Kasımpaşa ise 29 puanda kalırken maç fazlasına rağmen averajla 12. sıraya indi.

48. dakikada Burak Yılmaz'ın topuk pasında topla buluşan Umut Bulut'un vuruşu az farkla üstten auta gitti.

50. dakikada Adem Büyük'ün geriye çıkardığı topla buluşan Andre Castro'nun sert şutu savunmaya çarparak kornere çıktı.

51. dakikada Kasımpaşa mutlak bir golden oldu. Bu dakikada Alpaslan'ın kullandığı köşe atışında Adem Büyük'ün kafa vuruşunda Muslara'nın tokatladığı top üst direkten geri döndü. Pozisyonu takip eden Hamit Altıntop tehlikeyi uzaklaştırdı.

52. dakikada Galatasaray farkı bire indirdi. Bu dakikada Sneijder'in pasında Yasin Öztekin, çaprazda topla buluştu. Bu oyuncunun pasında savunmanın uzaklaştırmak istediği topu önünde bulan Selçuk İnan, yakın mesafeden topu filelere gönderdi: 2-1.

55. dakikada Galatasaray beraberliği buldu. Bu dakikada Sneijder, Yasin Öztekin'i kaçırdı. Bu oyuncu daha müsait durumdaki Umut Bulut'u gördü. Golcü oyuncu boş kaleye meşin yuvarlağı gönderdi: 2-2.

65. dakikada Galatasaray öne geçti. Bu dakikada Selçuk'un ara pasına hareketlenen Umut Bulut'un ortasında Burak Yılmaz kafayla tamamladı ve meşin yuvarlağı ağlara göndererek takımını öne geçirdi: 2-3.

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca mücadele Galatasaray'ın 3-2 üstünlüğü ile tamamlandı.