Stat: Recep Tayyip Erdoğan
Hakemler: Cüneyt Çakır, Bahattin Duran, Tarık Ongun
Kasımpaşa: Ertaç Özbir, Veysel Sarı (Dk. 62 İsmail Ayaz), Ryan Henk Donk, Lasha Dvali, Sancak Kaplan, Kubilay Aktaş, Andre De Castro Pereira (Dk. 62 Sanaharib Malki), Oscar Scarione, Tunay Torun, Ryan Babel, Eren Derdiyok
Kayseri Erciyesspor: Zülküf Özer, Cenk Ahmet Alkılıç, Ethem Ercan Pülgir, John Boye, Mehmet Akgün, Yasin Pehlivan, Yacouba Sylla, Oğulcan Çağlayan, Jacques Zoua (Dk. 82 Barış Memiş), Murat Yıldırım (Dk. 78 Serkan Demirezen), Edinho (Dk. 90+2 Björn Vleminckx)
Goller: Dk. 14 Tunay Torun, Dk. 76 Ryan Donk, Dk. 85 Sanaharib Malki (Kasımpaşa), Dk. 43 Jacques Zoua, Dk. 46 Edinho, Dk. 57 Oğulcan Çağlayan (Kayseri Erciyesspor)
Sarı kartlar: Dk. 14 Ethem Ercan Pülgir, Dk. 68 Cenk Ahmet Alkılıç (Kayseri Erciyesspor)

Süper Lig Süleyman Seba Sezonu'nun 33. haftasında oynanan Kasımpaşa - Kayseri Erciyesspor maçı karşılıklı atılan gollerle 3 - 3 berabere tamamlandı. Ev sahibi Kasımpaşa'da iki şut direkten döndü.

46. dakikada Kayseri Erciyesspor, Edinho ile 2-1 öne geçti. Bu dakikada sağ kanattan taç atışıyla başlayan atakta topla buluşan Murat Yıldırım ceza sahası içi sağ kanattan son çizgiye kadar indikten sonra topu arka direğe çevirdi. O noktada müsait pozisyonda bulunan Edinho kafa vuruşunu yaparak topu ağlarla buluşturdu: 1 - 2.

57. dakikada Kayseri Erciyesspor, Oğulcan Çağlayan ile durumu 3-1'e getirdi. Bu dakikada kaleci Ertaç Özbir topu uzaklaştırmak isterken vuruşunda top kısa düştü ve Oğulcan Çağlayan'ın önünde kaldı. Oğulcan, rakipleri Alpaslan Öztürk ve Ryan Donk'u geçtikten sonra sağ ayağıyla penaltı noktasının hemen gerisinden şutunu çekti ve meşin yuvarlağı ağlara gönderdi: 1 - 3.

76. dakikada Kasımpaşa, Ryan Donk ile durumu 3-2'ye getirdi. Bu dakikada sağ kanattan Tunay Torun'un kullandığı köşe vuruşunda penaltı noktasının hemen soluna gelen topu bu noktada bulunan Eren Derdiyok kontrol etti, sonra şutunu çekti, ancak top Ryan Donk'a çarpıp önünde kaldı. Donk, altıpasın hemen içinde sol ayağıyla şutunu çekerek meşin yuvarlağı filelere gönderdi: 2 - 3.

85. dakikada Kasımpaşa, Sanaharib Malki ile maçta 3-3'lük eşitliği yakaladı. Bu dakikada Kayseri Erciyesspor'dan Barış Memiş'in kalecisine gönderdiği top kısa düştü, araya Sanaharib Malki girdi, topu kaleciden kurtardıktan sonra altıpasın hemen sol çaprazından boş kaleye gönderdi: 3 - 3.

Karşılaşmanın kalan dakikalarında ev sahibi Kasımpaşa'da Ryan Donk'un şutunda top yan direkten dönerken karşılaşma da 3 - 3 berabere tamamlandı.