Süper Lig'in 21. haftasında Kasımpaşa ile Trabzonspor, Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda kozlarını paylaşıyor. Ligde bu sezon istediğini bulamayan iki ekip, bu maçı kazanarak en azından ilerisi için umutlanmak istiyor.

Süper Lig'de şampiyonluk yarışının uzağında kalan UEFA Avrupa Ligi'nde çeyrek finale kalma mücadelesi veren ancak perşembe günü evinde Napoli'ye hiç beklemediği bir şekilde 4-0 yenilen Trabzonspor, gelecek hafta içindeki maç öncesinde moral bulmayı hedefliyor. Konuk ekipte Özer ve Sefa kart cezalısı oldukları için, Belkalem, Waris ve kaleci Onur da sakat oldukları için görev yapamıyor. Ersun Yanal'ın talebeleri bu maçı kazanarak 36 puanla ligde dördüncü sıraya yerleşmeyi planlıyor.

Öte yandan Trabzonsporlu taraftarlar kendilerine ayrılan tribünleri tamamen doldurdu.

KASIMPAŞA, TRABZONSPOR MAÇINI ÇIKIŞ MAÇI OLARAK GÖRÜYOR

Son haftalardaki kötü gidişatı devam eden Kasımpaşa, kendi sahasındaki bu maçı çıkış maçı olarak görüyor. Son 4 lig maçında 3 mağlubiyet bir beraberlik alan Kasımpaşa'da sakatlığı bulunan kaleci Isaksson forma giyemiyor.

TAKIM KADROLARI

Stat: Recep Tayyip Erdoğan
Hakemler: Cüneyt Çakır, Alpaslan Dedeş, Gökmen Olgan
Kasımpaşa: Ertaç, Orhan Şam, Donk, Dvali, Sancak, Alpaslan, Andre Castro, Tunay Torun, Babel, Adem Büyük, Malki
Trabzonspor: Hakan Arıkan, Bosingwa, Aykut Demir, Medjani, İshak Doğan, Aytaç Kara, Mehmet Ekici, Constant, Erkan Zengin, Cardozo, Deniz Yılmaz