Trabzonspor deplasmanında 3 puanı bırakarak İstanbul’a dönen Kasımpaşa’da Teknik Direktör Rıza Çalımbay, mağlubiyeti lige istedikleri şekilde hazırlanamamalarına ve maçta yapılan hatalara bağladı.
Kasımpaşa Teknik Direktörü Rıza Çalımbay konuşmasına bütün takımlara yeni sezonda başarılar dileyerek başladı. Çalımbay, "Üzücü bir maç oldu. Bu sene istediğimiz şekilde hazırlanamadık. Ne transferleri istediğimiz şekilde yapabildik ne kamptaki son dakikada transfer yaptığımız arkadaşlardan faydalanamadık. Düzensiz bir şey oldu lige girmek" dedi.
İlk maçlarının Trabzon’da olmasının da kendileri için ayrı bir dezavantaj olduğunu belirten Çalımbay, "Yeni çok iyi oyunculardan kurulu geleceği düşünülerek yapılan takım. Zor bir deplasman. Biz hazır değildik, böyle sıkıntılar yaşandı. Normal giden maçtı. Defansımızın yapmaması gereken bir hata bize pahalıya mal oldu. İkinci yarı riskler aldık maalesef başarılı olamadık. Biz tabi ki bu değiliz. Mutlaka bize 3-4 takviye yapabilirsek tekrar eski gücümüze gelebiliriz. Baya transferde geç kaldık. Eksik hazır olmayan arkadaşlarımız vardı. İkinci yarı ilk defa oynayan kampta olmayan oyuncuları kullanmak zorunda kaldık. Mağlubiyet böyle hatalar yapınca da normal. Trabzonspor’u tebrik ediyorum" diye konuştu.