Kasımpaşa'nın yeni transferleri Titi, Omeruo ve Del Valle, iyi bir sezon geçirmeyi hedeflediklerini söyledi.

Kasımpaşa'nın yeni transferleri bugün akşam saatlerinde gerçekleştirilen antrenman öncesi açıklamalarda bulundu. Lacivert beyazlı takım ile 2+1 yıllık sözleşme imzalayan Brezilyalı futbolcu Christian Chagas Tarouco (Titi), Kasımpaşa'ya geldiği için mutlu olduğunu söyledi. Titi, "Elimden gelenin en iyisini yapıp Kasımpaşa'nın ligi en iyi yerde bitirmesini sağlayacağım. Kasımpaşa Türkiye'nin köklü kulüplerinden bir tanesi. Bende burada olduğum için kendimi çok iyi hissediyorum. Çok fazla çalışıyoruz. İnşallah bu çalışmanın karşılığı olarak ligi üst sıralarda bitiririz." diye konuştu.

Türkiye'de Brezilyalı stoperlerin golcülüğü ile ön plana çıkması ile ilgili ise Titi, "Brezilyada biz takımın atak gücüne yardımcı olabilmek içinde çok fazla çalışmalar yapıyoruz. Umarım burada da aynı şekilde takımın atak gücüne yardımcı olabilecek bir şeyler yaparız. Sadece Brezilyalı oyuncular için değil burada bulunan tüm oyuncular içinde önemli olan futbola tutkuyla bağlı olmak ve sahada en iyisini yapabilmek. Umarım bende bunu yapabilirim." yorumunda bulundu.

Ayrıca Brezilyalı futbolcu, Rıza Çalımbay ile çalışmanın ayrı bir keyif olduğunu kaydetti.

OMERUO: İYİ BİR SEZON GEÇİRMEK İSTİYORUM

Chelsea takımından gelen Kenneth Omeruo ise Kasımpaşa'nın çok iyi bir takım olduğunu belirterek, "Harika tesisleri var aynı zamanda çok iyi insanlar var burada. Benim buraya gelmemi çok istediler. Benimde onlara istediklerini vermem gerekiyor. Gerçekten iyi bir sezon geçirmek istiyorum. Takım olarak bunu yapabilecek kapasiteye sahibiz." dedi.

Kasımpaşa'nın yeni transferlerinden Del Valle de lacivert beyazlı takımda futbol oynayıp gol atıp iyi bir imaj bırakmayı hedeflediğini ifade etti.