Süper Lig'in 17. haftasında Fenerbahçe'yi konuk edecek olan Kasımpaşa'da bu maçın hazırlıkları yapılan antrenmanla sürdü.

2014-2015 Sezonu Süper Lig Süleyman Seba Sezonu 17. haftasında 24 Ocak Cumartesi günü saat 19.00'da Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda Fenerbahçe'yi ağırlayacak olan Kasımpaşa bu maçın hazırlıklarına yaptığı antrenmanla devam etti.

Kemerburgaz Kasımpaşa Spor Tesisleri'nde, Sportif Direktör ve Teknik Sorumlu Shota Arveladze yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana oyuncular koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. Oldukça hırslı görünen oyuncular, sürat-çabukluk çalışmalarıyla antrenmana devam etti. Daha sonra 5'e 2 top kapma çalışması ile devam eden antrenman pozisyon çalışmalarıyla sürdü. Antrenman çift kale maçın ardından yapılan taktik çalışmalarıyla sona erdi.

Yapılan çift kale maç öncesinde kaleciler Andreas Isaksson, Ertaç Özbir, Yusuf Mersin ve Oto Goshadze kaleci antrenörü İbrahim Yılmaz ile ayrı olarak çalıştılar. Kaleciler daha sonra yapılan çift kale maçta değişimli olarak kalede görev yaptılar.

Kasımpaşa'da, Fenerbahçe maçının hazırlıkları yarın saat 17.00'de yapılacak antrenman ile tamamlanacak ve lacivert beyazlı ekip kendi tesislerinde kampa girecek.