Kasımpaşa, 2014-2015 Sezonu Süper Lig Süleyman Seba Sezonu 20. haftasında deplasmanda Kardemir Karabükspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Süper Lig'de sıkıntılı bir süreç yaşayan ve son oynadığı maçta Mersin İdmanyurdu'na deplasmanda 6-2 kaybeden Kasımpaşa'da 20. haftada oynanacak Kardemir Karabükspor maçının hazırlıkları başladı. Kemerburgaz Kasımpaşa Spor Tesisleri'nde, Sportif Direktör ve Teknik Sorumlu Shota Arveladze yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda soğuk hava ve kar yağışı etkisini gösterirken, oyuncuların da moralsiz oldukları gözlendi.

Antrenmana oyuncular koşu ve ısınma hareketleriyle başladı ve pas çalışmalarıyla devam etti. Antrenman pozisyon çalışmalarının ardından yapılan çift kale maçla sona erdi.

Lacivert beyazlı ekip, Süper Lig'in 20. haftasında 14 Şubat 2015 Cumartesi günü saat 13.30'da Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadı'nda Kardemir Karabükspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını yarın saat 11.00'de yapacağı antrenmanla tamamlayacak. Kafile öğle saatlerinde karayolu ile maçın oynanacağı Karabük'e hareket edecek.