Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Kastamonuspor 1966, ligi şampiyon tamamlayarak 2. Lige yükseldi. Kastamonuspor, ligin bitimiyle şampiyonluk kupasına kavuştu.
Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Kastamonuspor 1966, ligin bitimine iki hafta kala şampiyonluğunu ilan ederek 2. Lige yükselmeyi garantilemişti. 3. Ligdeki son maçına çıkan Kastamonuspor 1966, Gazi Stadyumu’nda konuk ettiği Dersimspor’u 4-0 yendi. Karşılaşmanın ardından kupa töreni gerçekleştirildi.
İlk olarak, Kastamonuspor 1966 Yönetim Kurulu’na ödül ve hediyeleri verildi. Ardından oyuncular davet edildi. Oyunculara madalyalarını AK Parti Kastamonu Milletvekilleri Hakkı Köylü, Metin Çelik ve Murat Demir, Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu Genel Başkanı Ali Güneş ile Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş verdi. Ardından futbolcular, teknik heyet ile Kastamonuspor 1966 Yönetim Kurulu Üyeleri, kupayı hep birlikte kaldırdılar.
Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu Genel Başkanı Ali Güneş, Kastamonuspor’u 3. ligde verdiği mücadele sonrası 2. lige yükselmesini tebrik ederek, 2. ligde de başarılar diledi.
Kupayı alan futbolcular, teknik heyet ve kulüp yöneticileri, büyük sevinç yaşadı.
Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş ile Kastamonuspor 1966 Kulüp Başkanı Mahir Altıkulaç, Kastamonuspor’a 2. Lig yolunda da başarılar dileyerek, hedeflerinin büyük olduğunu ve 1. Lige kadar yükselmeyi hedeflediklerini belirttiler.