Midyat Kaymakamı Oğuzhan Bingöl, geçtiğimiz hafta Van’da voleybol müsabakalarına katılan Yolbaşı Mehmet Akif Ortaokulu öğrencilerini makamında kabul etti. Yarıfinal maçı öncesi Adana’ya gidecek olan öğrencilere forma hediye etti.

Geçtiğimi hafta Van’da düzenlenen Yıldız Erkekler Voleybol müsabakalarına katılan Mehmet Akif Ortaokulu öğrencileri Muş, Bingöl ve Hakkari öğrencileri arasında birinci olmuş ve Türkiye yarı finaline katılma hakkını elde etmişti. Kaymakam Oğuzhan Bingöl’ü makamında ziyaret eden öğrencilere İlçe Milli Eğitim Müdür vekili Abdulkadir Altay, okul müdürü Veysi Yeşilyurt ve beden eğitimi öğretmeni Serkan Bozan eşlik etti.

Öğrencileri göstermiş oldukları başarıdan dolayı tebrik eden Kaymakam Oğuzhan Bingöl, zeki öğrencilerin sporda da başarılı olduklarını belirti. Öğrencilere forma hediye edeken, öğrencilerden derslerinde de başarılı olmaları için söz aldı. İlçe Milli Eğitim Müdür vekili Abdulkadir Altay ise öğrencileri göstermiş oldukları başarıdan dolayı yürekten kutladığını ifade ederken, bundan sonraki yapacakları müsabakalarda da başarılı olacaklarına inandığını kaydetti.

Genç voleybolcular, Adana’da düzenlenecek olan müsabakalarda; İstanbul, İzmir, Diyarbakır, Bursa, Osmaniye, Hatay ve Gaziantep illeriyle yarışacak.