Kaymakam Pehlivan, ziyarette yaptığı konuşmada, güreşin imkanlara dayalı bir spor olmasının yanında bir gönül işi, gayret ve disiplin gerektiren bir branş olduğunu ifade etti.
     Kenger Güreş Spor Kulübü bayan sporcularının son bir yıl içinde katıldığı tüm ulusal ve uluslararası müsabakalarda derece aldığını anımsatan Pehlivan, şunları kaydetti:
     ''Kızlarımız her gittikleri şampiyonadan başarı ile dönerek bizleri gururlandırıyorlar. En son geçtiğimiz günlerde düzenlenen Türkiye Şampiyonasında takım olarak üçüncü olmuşlardı. Hem ülke olarak hem de ilçe olarak genç bir nüfusa sahibiz. Göksun'da bu yıl itibari ile 12 bin öğrencimiz var. Bunlar içerisinde kabiliyeti olanları bu alan yönlendirmemiz gerekir.''
     Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakçı ise birçok ilde dahi olmayan bayan güreş takımın Göksun'da bulunduğuna dikkati çekti.
     Güreş Eğitim Merkezi gibi önemli bir pilot okulun Göksun'da olmasının ilçeyi güreşte ayrıcalıklı kıldığını dile getiren Kabakçı, ''Güreşin hamisi Kaymakamımızın burada bulunması ile önümüzdeki birkaç yıl içinde buradan daha büyük başarılar elde edileceği kanaatindeyim'' diye konuştu.
     Kenger Güreş Spor Kulübü Başkanı ve Bayan Milli Takım Antrenörü Süleyman Kenger de, İstiklal Madalyası sahibi Kahramanmaraş'a, bir olimpiyat madalyası kazandırmak için gayret sarf ettiklerini kaydetti.
     Bu arada, Kaymakam Pehlivan ve İl Müdürü Kabakçı, ziyarette bir de sürpriz yaparak, güreşçi Derya Biçer'in doğum günü pastasını birlikte kesti.