Adana Özel Burç Ceyhan Koleji, Ceyhan Kaymakamlığı tarafından ortaokullar arası düzenlenen masa tenisi turnuvasında yıldız erkek ve küçük erkek kategorilerinde şampiyon oldu.

Oldukça zorlu geçen turnuvada Özel Burç Ceyhan Koleji adına yıldız erkekler kategorisinde mücadele eden Ahmet Onur, Furkan Önük, Nureddin Demiraslan ve Asım Azak rakiplerini bir bir eleyerek finale yükseldi. Finalde Arif Nihat Asya Ortaokulu öğrencileri ile karşı karşıya gelen Burç Koleji öğrencileri, rakipleri geçerek birinci oldu. Küçük erkekler kategorisinde ise Mehmet Ekinci, Seha Çürük, Yasin Alagaş ve Enes Gökalp final maçında Arif Hasan Bilici Ortaokulu öğrencileri karşılaştı. Oldukça heyecanlı geçen maçın sonucunda ise Burçlu öğrenciler rakiplerini mağlup ederek şampiyon oldu.

GÜNDOĞAN: İNANARAK VE ÇALIŞARAK BU BAŞARIYI YAKALADIK

Öğrencilerini tebrik eden Burç Ceyhan Koleji Beden Eğitimi Öğretmeni Barbaros Gündoğan, müsabakanın oldukça çekişmeli geçtiğini belirterek yarışma sonucunda iki şampiyonluk birden kazandıkları için çok mutlu olduklarını söyledi. Burç Ceyhan Koleji Müdürü Evliya Demiraslan şampiyon olarak okullarının adını duyuran öğrencilerini kutlayarak, başarılarının devamını diledi. Kolej olarak eğitim, bilim, proje, kültür, sanat ve spor alanında daha büyük başarılara imza attıklarını söyleyen Demiraslan, "Amacımız öğrencilerimize küçük yaşta spor yapma alışkanlığı kazandırmak. Ancak öğrencilerimizin spora göstermiş olduğu ilgi ve alakanın böyle derece, kupa ya da madalyaya dönüşmesi bizleri çok mutlu ediyor. Ben inanıyorum ki, uzman öğretmenlerimizin nezaretinde, okul derslerinden arta kalan zamanlarda okulumuzda bulunun son teknoloji spor tesislerinde çalışarak kendilerine geliştiren öğrencilerimiz daha büyük başarılara imza atacak. Belki de yarının milli sporcuları olacak." dedi.