Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Erciyes karşısında zorlandıklarını ve maçın hakkının beraberlik olduğunu söyledi. Çalımbay, artık tek düşüncelerinin önümüzdeki hafta Galatasaray’ı yenmek olduğunu ifade etti. Kayseri Erciyesspor Teknik Sorumlusu Hamit Cihan da, beraberliğe üzüldüklerini söyledi.

Süper Lig'in 30. hafta maçında sahasında Mersin İdmanyurdu ile 2-2 berabere kalan Kayseri Erciyesspor, ligde kalma ümitlerini iyice tüketti. Maçı değerlendiren Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, rakip karşısında istedikleri oyunu oynayamadıklarını belirterek, şöyle konuştu:

"Maça gelirken zor olacağını biliyorduk. Erciyesspor telafisi zor maçlar oynayacak. Bunun için maçın zor geçeceğini biliyorduk. Beklediğimiz gibi oldu. Ama biz istediğimiz oyunu ortaya koyamadık. Fakat sonuna kadar maçı kovaladık. Bariz hatalarımız oldu. İsterdik ki buradan 3 puanla ayrılalım. Ama bu oyundan 3 puan almak zordu. Bu oyunun hakkı beraberlikti ve öyle oldu. Kadromuz dar ve üst üste çok maç oynadık. O yüzden arkadaşlara çok fazla bir şey diyemiyorum. Önümüzdeki maçlarda bu oyunun çok çok üstüne çıkmamız gerekiyor. Tek düşüncemiz önümüzdeki Galatasaray maçını kazanmak."

KAYSERİ ERCİYESSPOR ÜZGÜN

Kayseri Erciyesspor Teknik Sorumlusu Hamit Cihan da, öne geçtikleri maçlarda galibiyet stresine yenik düştüklerini söyledi.

"Uzun bir süreden sonra 3 puanı kazanan bir takımın antrenörlerinden birisi olarak konuşmak isterdim." diyen Cihan, şöyle devam etti:

"Ama olmadı. 2-0 önde olduğumuz maç 2-2 bitti. Oyunun bu skorla bitmesinde maalesef öne geçtiğimiz ve galibiyetin bizde olduğu durumlarda stresi kontrol edemiyoruz. Bunda hakem de etkili oldu. Hakem sporcu için aslında bir güvencedir. Bu skoru sadece hakeme bağlamak yersizdir. Oyunu maalesef kontrolümüzde bitiremedik."