Teknik direktör Bülent Korkmaz yönetiminde Hacı Boydak Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmanda futbolcular, ısınma hareketleri ve koşunun ardından yarı alanda topla çalıştı. Mavi-siyahlı takım, Gaziantepspor maçı hazırlıklarına yarın yapacağı idmanla devam edecek.

Teknik direktör Korkmaz, antrenmandan önce basın mensuplarına yaptığı açıklamada, A Milli Futbol Takımı'nın, 2016 Avrupa Şampiyonası elemeleri A Grubu ilk maçında İzlanda'ya 3-0 yenilmesinden üzüntü duyduklarını söyledi.

A Milli Futbol Takımı'nın, 2016 Avrupa Şampiyonası elemelerinde uzun bir yolu olduğunu ifade eden Korkmaz, "Gruba mağlubiyetle başlamak, mili takım için iyi olmadı. Grup aşaması uzun bir süreç, daha çok maç var. Oradan en azından 1 puanla dönülseydi, o bile iyi olurdu. Bizde ligler geç başladı, milli takımdaki oyuncuların form durumuyla İzlanda'da oynayan futbolcuların form durumu aynı değil. Onlar daha önce başladı, dolayısıyla bu, bizim milli takım için dezavantaj oluşturdu. Sonuç iyi olmadı, üzüldük" diye konuştu.

Korkmaz, ligde hafta sonu deplasmanda karşılaşacakları Gaziantepspor'un iyi bir takım olduğunu belirterek, kendilerini zorlu bir maçın beklediğini söyledi. 

Gaziantep'ten puan ya da puanlarla dönmeyi hedeflediklerini dile getiren Korkmaz, "Gaziantepspor, ligin ilk haftasında Sivasspor'u deplasmanda mağlup etti, zor bir deplasmanda kazanmayı başardı. Zor bir maç olacak. Milli takımlardan gelecek oyuncularımızı bekliyoruz, onların katılmasıyla son 3-4 gün taktik çalışmalara ağırlık vereceğiz. Zamana ihtiyacımız var, takım oturuyor, futbolcularımdan memnunum, zamanla her şey daha güzel olacak" dedi.