Spor Toto Süper Lig’in 30. haftasında alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Kayserispor, evinde ağırladığı Bursaspor’u 2-1 mağlup ederek altın değerinde 3 puanın sahibi oldu.

Maç sonu düzenlenen basın toplantısında konuşan Kayserispor Teknik Direktörü Hakan Kutlu, maçın özellikle ilk 45 dakikasında oyuncularının sahada her şeyi yaptığını söyleyerek, “Öncelikle son 6 haftadır çok kritik maçlar oynuyoruz. Biz 6 haftanın her maçının final olacağını söylemiştik. Bugünkü maça gelince özellikle maçın ilk yarısı her şeyi ortaya koydu oyuncularım. Mücadelelerini, isteklerini, arzularını sahaya yansıttılar. İlk yarı girdiğimiz sayısız gol pozisyonu vardı. 45 dakika biterken duran toptan yediğimiz bir gol pozisyonu moral motivasyonunun düşmesine sebep oldu. İkinci yarıda rakibimize yine gol pozisyonu vermedik. Zaman zaman çıkışlar aradık. İyi mücadele ettiler, kalemizi iyi savunduk” dedi.

“ŞÜKÜRLER OLSUN ÇOK İYİ BİR SONUÇ”

Rakipleriyle puan farkını açtıklarını dile getiren Kayserispor Teknik Direktörü Hakan Kutlu, “Şükürler olsun 2-1 bizim için çok iyi bir sonuç. Ulaştığımız puan iyi bir puan. Rakiplerimizin maç eksikleri var, 8 puanlık bir avantajımız oldu. Maçlardan sonraki duruma bakacağız. Ama söylediğim gibi oyuncularım her geçen gün oyun anlayışlarını daha da geliştirerek devam ediyorlar. Bugün özellikle maçın ilk yarısında bir futbol takımının yapması gereken her şeyi yaptılar. Herkese teşekkür ediyorum, taraftarlarımıza da teşekkür ediyorum. Oyuncularımı tebrik ediyorum. İnşallah önümüzdeki maçlarda bu puan avantajımızı koruyarak önümüzdeki sene Süper Lig’deki hayatımızı devam ettirmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.