Kayserispor ile Fenerbahçe arasında oynanacak olan Süper Lig 8. hafta maçı öncesinde iki takım taraftarları taşlı sopalı kavga etti.

Fenerbahçe taraftarlarının attığı taş sonucu bir aracın camı kırıldı. Kesici alet ile karın kısmından Kayserisporlu bir taraftar yaralandı. Fenerbahçeli bir taraftarın forması ise bir grup tarafından çıkartılarak alındı ve çıplak kaldı. Polisin müdahalesi ise olayların büyümesini engelledi.

Kayserispor ile Fenerbahçe arasında oynanacak lig maçı öncesinde olaylar yaşandı. Kadir Has Stadı'na gelen Kayserisporlu taraftarlar ile burada bulunan Fenerbahçeli taraftarlar arasında henüz belirlenemeyen sebeple sözlü tartışma yaşandı. Kısa süren tartışmanın ardından Fenerbahçeli taraftarların bulunduğu bölgeden atılan taşa Kayserisporlular aynı şekilde karşılık verdi. Karşılıklı başlayan taş ve sopa fırlatmaların ardından grup birbirine girdi. Araya polis girdi. Biber gazı kullandı.

Bu sırada Kayserisporlu bir taraftarın, karnının yan bölgesine delici bir aletle vurulduğu ve yaralandığı gözlenirken, bunu Fenerbahçe taraftarının yaptığı iddia edildi. Gruba polis biber gazı ve cop kullanarak müdahale etti ve dağıttı. Karşılıklı atılan taşlar sonucunda bir otomobilin camı kırıldı. Olay sonrasında atılan taşların büyüklüğü ise dikkat çekti.

Yaralanan Kayserisporlu taraftar ise olay yerine gelen ambulanstaki sağlık ekibi tarafından tedavi edildi. Taraftarın durumunda ciddi bir şey olmadığı belirtilerek hastaneye götürülmedi.

Bu sırada Fenerbahçeli bir taraftarın forması ise birkaç kişilik grup tarafından alındı. Fenerbahçeli taraftar çıplak kaldı. Polis, formayı bulamayınca Fenerbahçeli taraftar kendisine yeni bir forma aldı. Yaşanan olayın ardından polis stat etrafında güvenlik önlemlerini daha çok artırdı.