KAYSERİ (AA) - PTT 1. Lig takımlarından Kayserispor'un basın sözcüsü Rıfat Pehlivan, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde Medicana Sivasspor ile eşleşip iyi bir kura çektiklerini belirterek, yarı finale yükselmeyi hedeflediklerini söyledi.

Pehlivan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde komşu şehrin takımı Medicana Sivasspor ile eşleştiklerini hatırlatarak, kuranın hayırlı olmasını temenni etti.

Spor Toto Süper Süper Lig ekibi Medicana Sivasspor'u eleyerek yarı finale yükselmeyi hedeflediklerini belirten Pehlivan, "Medicana Sivasspor ile eşleşerek iyi bir kura çektik. Eleyebileceğimiz bir rakip. Sivasspor da iyi bir takım ancak biz de kendimize güveniyoruz. İki komşu kent takımlarının eşleşmesinde gülen tarafın Kayserispor olacağını düşünüyoruz" diye konuştu.

Pehlivan, "Aslında Galatasaray ile eşleşerek, kupada Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın ardından Galatasaray'ı da Kayseri'ye getirmek istiyorduk ama olmadı. Temennimiz, Medicana Sivasspor'u eleyerek, Galatasaray'ın da Manisaspor'u elemesi halinde Galatasaray'ı yarı finalde Kayseri'ye getirmek. İnşallah bunu başarırız" dedi.