Kayserispor, PTT 1. Lig’in 24. hafta maçları sonunda liderliğini sürdürmenin sevincini yaşıyor. Sarı kırmızılı ekip, kendi sahasında rakibini mağlup ederek puanını 50’ye çıkardı. En yakın takipçisi Adana Demirspor'un Antalya deplasmanından berabere kalmasıyla birlikte aradaki puan farkı 5 oldu.

Süper Lig’e yeniden çıkmak için mücadele eden Kayserispor, ligde geride kalan 24 hafta sonunda başarılı bir tablo ortaya çıkardı. Kayserispor, kendi sahasında Altınordu’yu 1-0 mağlup etti ve puanını 50’ye çıkarttı. En yakın takipçisi Adana Demirspor'un ise haftayı Antalya deplasmanında beraberlikle kapatması Kayserispor’un işine yaradı. Sarı kırmızılı takım, en yakın takipçisi Adana Demirspor ile 5, Osmanlıspor Futbol Kulübü ile 6 puan fark attı.

Kayserispor şuana kadar oynadığı 24 maçın 15’ini kazanmasını bildi. 5 maç beraberlikle sonuçlandı. 4 mağlubiyet aldı. Osmanlıspor Futbol Kulübü ile en fazla gol atan takım unvanına sahip. Her iki takımda 42 gol attı. Kayserispor, Osmanlıspor Futbol Kulübü gibi kalesinde 19 gol gördü.

Kayserispor, PTT 1. Lig'in 25. hafta deplasmanında ligde kalma mücadelesi veren Denizlispor ile karşı karşıya gelecek.