PTT 1. Lig’de lider ve Türkiye Kupası maçlarında son 8 takım arasına kalan Kayserispor’un son 7 maçtır bileği bükülmüyor. Kayserispor, bu maçlardan sadece Fenerbahçe ile berabere kalırken diğer 6 karşılaşmayı kazanan taraf oldu.

Geçtiğimiz sezon Süper Lig'den düşen Kayserispor, bu sezon hem 1. Lig hem de Türkiye Kupası’nda başarıdan başarıya koşuyor. Kendi liginde son olarak Manisaspor’u 2-1 yenerek puanını 43’e çıkaran sarı kırmızılı ekip, liderliğini sürdürdü. En yakın rakibi Adana Demirspor’a ise 6 puan fark attı. Şampiyonluk yolunda büyük mesafe kat eden Kayserispor, galibiyet sayısı (13), attığı gol (35) ve averaj (21) sayılarında da lider konumda.

Kayserispor son 7 maçtır da hiç kaybetmedi. Son olarak ligin 16. haftasında Karşıyaka’ya 2-1 yenilen Kayserispor, bu maçtan sonra 3’ü Türkiye Kupası 4’ü lig olmak üzere 7 karşılaşma oynadı. Bu maçlarda sadece Türkiye Kupası gurup karşılaşmasında Fenerbahçe ile 1-1 berabere kaldı. Diğer 6 karşılaşmayı ise kazandı.

Lider Kayserispor, 21. haftada Samsunspor deplasmanına gidecek. Karşılaşma, 21 Şubat 2015 cumartesi günü, saat 14.00’de Samsun 19 Mayıs Stadı’nda oynanacak.