Bu sezon yeniden Süper Lig’e yükselen Kayserispor’da taraftarı stada çekmek için kombina bilet fiyatları düşük tutuldu. Vali Orhan Düzgün’ü ziyaretindi konuşan Kulüp Başkanı Hilmi Derinel, "Yeni sezonda en büyük görev taraftarımıza düşüyor. 3-5 bin kişiye bu statta maç yapmak verdiğimiz emeklerin zayi olduğu anlamına gelir." dedi.

Kayserispor’da yeni seçilen yönetim kurulu üyeleri, Kayseri Valisi Orhan Düzgün’ü makamında ziyaret etti. Burada konuşan Vali Orhan Düzgün, Kayseri’nin 2 takımının Süper Lig’de olduğu sezonu hatırlatarak, "Belki de o dönemde kıymeti anlaşılmadı. Bir şehrin 2 takımının da Süper Lig'de olması çok önemli. Ama çok şükür her yıl bir takım Süper Lig'de oluyor." dedi.

Kayseri’nin ticaret ve sanayide marka şehir olduğunu belirten Düzgün, Trabzon gibi sporla marka olmuş illerin de olduğunu anımsattı. Düzgün, "Kayserispor’un da başarısını devam ettirmesi son derece önemli. İnşaallah önümüzdeki sezondan itibaren ligin iyi konumunda yer alacaktır. Güzel bir stadımız var. O stadın en az yüzde 70’i dolu olmalı. Kayseri’nin 1 milyon nüfusu var. Her maça en az 20 – 30 bin taraftar gelebilir. Taraftarımız passolig kartını da abartmaması gerekiyor. Kurallar konulmadan önce mutlaka tartışılabilir ama konulduktan sonra onun gereğini yapmanız lazım. Ben yeni yönetim ve ekibiyle birlikte Kayserispor’a başarılar diliyoruz." şeklinde konuştu.

TARAFTARIMIZA BÜYÜK GÖREV DÜŞÜYOR

Ziyarette konuşan Kayserispor’un yeni başkanı Hilmi Derinel de, bu sezon taraftarı stada çekmek için ellerinden geleni yaptıklarını söyledi. Yönetime giren arkadaşların sektöründe başarılı olmuş iş adaları olduğunu belirten Derinel, "Dolayısıyla bu başarıyı spor kulübümüze de yansıtabilirsek aldığımız emaneti çok daha iyi yerlerde bırakabiliriz. Çok çalışıyoruz. Burada en büyük görev de taraftarımıza düşüyor. 3-5 bin kişiye bu statta maç yapmak verdiğimiz emeklerin zayi olduğu anlamına gelir." dedi.

Kombine bilet fiyatlarını açıkladıklarını belirten Derinel, "Mesela kale arkasını 50 lira yaptık. Yani maç başı 3 lira. Fenerbahçe, Galatasaray maçları da dahil. Bizim bir büyük kulüp maçı için 50 lira aldığımız karşılaşmalar oldu. Biz taraftarı stada çekmek için elimizden geleni yapıyoruz. Şehrin kalabalık yerlerinde de passolig satış noktaları kuracağız. Kombine biletlere yoğun ilgi var. Hedefimiz inşaallah 20 bin kombine satışı yapmak. Şu anda 17 locamızı ise sattık." diyerek sözlerini tamamladı.

KOMBİNA BİLET FİYATLARI

Kayserispor’da 2015 – 2016 Süper Lig Sezonu kombina bilet satış fiyatları da açıkladı. Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamaya göre her iki kale arkaları kombina bilet fiyatı 50 lira olarak belirlendi.

Doğu tribünü ise 100 ila 500 lira arasında, Batı tribünü 300 ila 750 lira arasında değişen fiyatlardan satılacağı duyuruldu. Açıklamada, loca satışlarının da başladığı kaydedildi.