Kayseri Erciyes Taraftarlar Derneği Başkanı Durdu Havur, Kayseri Erciyesspor’da Ziya Eren’in devam kararı almasını memnuniyetle karşıladıklarını söyledi. Sitemde de bulunan Durdu Havur, "Kayserispor’a verilen önemin yarısı kadar Erciyesspor’a da verilmelidir." dedi.

Dernek Başkanı Durdu Havur, Erciyesspor’da yaşanan son gelişmelere değinerek, "Erciyesspor’da yaşanan sessizlik bizleri üzmekle birlikte başkanımız Ziya Eren'in devam kararı alması bir o kadar sevindirici olmuştur. Şehrimiz futbolu adına önemli gelişmelerin yaşandığı son günlerde Erciyesspor için kimsenin kaygıya düşmemesi ve elini taşın altına sokmaması çok düşündürücüdür. Kayserispor için adeta seferberlik ilan edilmesi son derece doğru olup, Erciyesspor'un da bu şehrin bir değeri olduğu unutulmamalıdır. Ziya Eren Erciyessspor'u hiç şikayet etmeden kendi başına sürüklemekte ve kimseden destek görmemektedir. Kayserispor'a verilen önemin hiç değilse yarısının Erciyesspor için gösterilmesini istiyoruz." diye konuştu.

"Spordaki reklam ve tanıtım çok önemli olup, dünyadaki en büyük propaganda aracı olarak bilinmektedir." diyen Havur, şu çağrıda bulundu; "Spor endüstrisi bugün bazı yerlerde sanayi ile başa baş gitmektedir. Özellikle büyükşehir belediyemizin Erciyesspor konusunda bir katkısını görmek istiyoruz. Tüm belediyelerimizin şehir takımlarımız için gayret göstermelerini beklemek en tabii hakkımızdır. Biz başkanımızın inatçı karakterine güveniyoruz ve bu sezon sonunda tekrar Süper Lig'e çıkacağımıza inanıyoruz."