Stat: Ortalyk
Hakemler: Michael Oliver, Stuart Burt, Gary Beswick (İngiltere)
Kazakistan: Pokatilov, Maliy, Gurman (Dk. 78 Tagybergen), Abdulin, Smakov (Dk. 67 Beisebekov), Logvinenko, Konysbayev, Islamkhan (Dk. 85 Kukuev), Schmidtgal, Shomko, Khizhnichenko
Türkiye: Volkan Babacan, Gökhan Gönül, Serdar Aziz, Semih Kaya (Dk. 75 Emre Taşdemir), Hakan Balta, Mehmet Topal (Dk. 46 Volkan Şen), Hakan Çalhanoğlu, Ozan Tufan (Dk. 65 Umut Bulut), Selçuk İnan, Arda Turan, Burak Yılmaz
Gol: Dk. 83 Arda Turan (Türkiye)
Sarı kartlar: Dk. 76 Schmidtgal, Dk. 88 Abdulin, 90+3 Shomko (Kazakistan)

2016 Avrupa Şampiyonası Elemeleri A Grubu altıncı maçında Türkiye, deplasmanda Kazakistan'ı Arda Turan'ın attığı tek gol ile 1-0 mağlup etti.

49. dakikada hızlı gelişen Kazakistan atağında Heinrich Schmidtgal pasını Bauyrzhan Islamkhan'a aktardı. Islamkhan ceza sahasına sol taraftan girdikten sonra şutunu çekti ancak top kalenin yanından auta çıktı.

53. dakikada Hakan Çalhanoğlu'nun ara pasında topla buluşan Burak Yılmaz altıpasın sol çaprazından şutunu çekti ancak top az farkla auta çıktı.

72. dakikada Volkan Şen'in pasında topla buluşan Gökhan Gönül ön direğe ortasını yaptı. O noktaya hareketlenen Umut Bulut yakın mesafeden şutunu çekti ama top kalenin hemen yanından auta çıktı.

73. dakikada Arda Turan'ın ara pasında topla buluşan Burak Yılmaz altıpasın gerisinden kaleciyle karşı karşıya iken şutunu çekti ancak top sağ direkten oyun alanına geri döndü. O topu tekrar önünde bulan Burak Yılmaz gelişine sağ ayağı ile bir kez daha şansını denedi fakat top bu sefer kalenin yanından auta çıktı.

83. dakikada Türkiye, Arda Turan'ın attığı gol ile 1-0 öne geçti. Sağ kanatta topla buluşan Gökhan Gönül arka tarafa ortasını gönderdi. Penaltı noktasının solunda bulunan Burak Yılmaz topu göğüsü ile yere indirdi. O topa gelişine sert ve düzgün vuran Arda Turan topu ağlara gönderdi. 0-1.

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Türkiye, sahadan 1-0 galip ayrıldı.