İstanbul Anadolu Spor Kulübü Master Yüzme Takımı YüzmaMania, Alanya'da gerçekleştirilen sezonun ilk Türkiye Master Yüzme Şampiyonası’ndan 22 altın, 17 gümüş, 15 bronz madalya ile 6 Türkiye rekoru kırarak geri döndü.

2015 Ağustos ayında düzenlenecek olan Kazan Dünya Master Yüzme Şampiyonası hazırlıklarına devam eden İstanbul Anadolu Spor Kulübü Master Yüzme Takımı Yüzme Mania, 2015 yılı antrenman ve yarış takviminin ilk organizasyonu Türkiye Master Yüzme Şampiyonası’ndan madalya ve rekorlar ile geri döndü.

Yüzme Mania koçu Taha Engin sezonun ilk başarısını anlatırken yaptığı açıklamada, "Alanya’da düzenlenen şampiyonada Yüzme Mania’dan Bora Nalbant, Efe Erduran ve Seda Oğuzer‘in farklı kategorilerde toplam 6 Türkiye rekoru kırarak geri dönmesi Yüzme Mania’nın Kazan 2015 yolundaki ilk adımı. Önümüzdeki dönemde farklı bir çok açık deniz ve Türkiye Master Yüzme Şampiyonası’na da katılacak olan ekibimizin Kazan 2015’den beklentileri yüksek olacak." dedi.

YÜZME MANİA KİMDİR?

Marmara Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu Yüzme Antrenörlüğü Bölümü’nden mezun olmuş yüzücülerin 2007 yılında kurmuş olduğu İstanbul Anadolu Spor Kulübü Master Yüzme Takımı Yüzme Mania’nın 33 Türkiye rekoru, 300 madalya ve 3 kupa başarısı bulunuyor.

Her yaşa uygun programları ile herkese yüzme sporunu sevdirerek öğretmek, öğrendikten sonra hayat biçimine dönüşmesini sağlamayı amaçladıkları eğitim programlarını uygulayan Yüzme Mania, özellikle çocuklara yönelik 'Her çocuk yüzmeli' isimli sosyal sorumluluk projeleri ile başarılı bir şekilde ilerliyor. Hedef olarak ise yüzlerce çocuğa yüzme sporunu ve disiplinini sevdirerek yüzme sporuna kazandırmak olarak gösteriliyor.