Balıkesirspor Teknik Direktörü Kemal Özdeş, rakiplerinin ilk 45 dakika pozisyona girmeden ilk yarıyı 3-0 önde tamamladığını söyledi.

Takımının deplasmanda Galatasaray'a 3-1 mağlup olduğu karşılaşma sonrasında düzenlenen basın toplantısına katılan Özdeş, rakiplerinin ilk 45 dakikada pozisyona girmeden 3-0 önde kapattığını iddia ederek, "Alt sıradaki takımların puan kaybettiği haftada puanla haftayı puanla kapatmak istiyorduk. Bu duygu ile maça başladık. Kornerden gelen gol sonrasında Burak ve Sneijder gibi iki özel yeteneğin golleri sonucunda durum 3-0 oldu. Ligde kalmaya çalışan takımız. Devre arasında oyuncularımdan ikinci yarı oynayacağımız oyununun referans olmasını istedim. Bir golü kovalamalarını söyledim. Esas gol yememekti. Oyuncularımı gol yemedikleri için kutluyorum. Hakemin verdiği vermediği sarı kartlar çok tartışılır. Hakem, Melo'ya verdiği sarı karttan sonra göstermiş olduğu tepkiye tepkisiz kaldı. Eray ve Aykut'a verilen sarı kartlar sonrasında önümüzdeki hafta olmayacak. Ligde kalmaya çalışan bu oyun ciddi bir referans." dedi.

Tecrübeli teknik adam, gelecek hafta kendi sahalarında Gençlerbirliği ile oynayacakları karşılaşmayı sezon finali olarak niteledi. Özdeş, "Gençlerbirliği maçını kazanıp ligde kalma yolunda önemli adım atarız." diyerek sözlerini tamamladı.