Gençlik Ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç Eurocup’ta şampiyon olan Galatasaray Odeabank’ı tebrik ederek, Bu akşam Türk basketbolu için önemli bir gece. Ümit ediyorum bu başarıları tüm takımlarımız devam ettirecektir dedi.
Galatasaray, Eurocup Finali’nde Strasbourg’u 78-67 mağlup ederek şampiyon oldu. Karşılaşma sonrasında Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Galatasaray Kulüp Başkanı Dursun Özbek ve Galatasaray Odeabank Kaptanı Sinan Güler açıklamalarda bulundu.
KILIÇ: “BU AKŞAM TÜRK BASKETBOL İÇİN ÖNEMLİ BİR GECE”
Galatasaray’ın Eurocup’taki şampiyonluğunu tebrik eden Bakan Kılıç, “Başkanı, bütün kulübü ve özellikle basketbolcuları ortaya koydukları büyük mücadeleden, gösterdikleri takım ruhundan dolayı tebrik
ediyoruz. Bundan sonrası milli takımlarımızın olimpiyat başarıları. Bu akşam Türk basketbolu için önemli bir gece. Ümit ediyorum bu başarıları tüm takımlarımız devam ettirecektir” şeklinde konuştu
GÜLER: “BU ATMOSFER ŞAMPİYON OLMAK İSTEDİĞİMİZ BİR ŞEYDİ”
Şampiyon oldukları için mutlu olduklarını söyleyen Galatasaray Odeabank Kaptanı Sinan Güler, “Bu muhteşem atmosferde şampiyon olmak en çok istediğimiz şeydi. Bunu başardığımız Türk basketboluna bu kupayı kazandırdığımız için çok mutluyuz. Ne olursa olsun kazanacağımıza inanıyorduk ve bunu başardık” dedi.
ÖZBEK: “BU GÜN KORKUNÇ GÜZEL TARAFTAR VARDI”
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ise, “Bu şampiyonluk tüm Galatasaraylıların kutlu olsun. Euroleague’deyiz artık. Bütün oyuncuları tebrik ediyorum. Taraftarlarımızı alkışlıyorum. Korkunç güzel taraftar vardı. Herkese hayırlı olsun. Tüm Türkiye’ye” diye konuştu.