Zafer, kazanılan zorlu Adana Demirspor maçının ardından düzenlediği basın toplantısı ile takımdaki gelişmeler hakkında bilgiler verdi. Kahramanmaraş Ticaret Borsası'nda düzenlenen ve Genel Kaptan Ahmet Küçükönder'in de katıldığı toplantıda konuşan Zafer, yönetim, teknik heyet ve futbolcuların büyük bir özveri içerisinde çalışmalarını sürdürdüğünü ve hedeflerinin yükselme grubuna katılmak olduğunu söyledi.

Zafer, "Kahramanmaraşspor aldığı sonuçlarla adını duyurmaya başladı. Bildiğiniz gibi teknik direktörlük kariyerime burada başladım. Sezon başında son anda kurulan bir yönetim, yine son anda kurulan bir takım ve türlü maddi imkansızlıklar. Ancak ben ve futbolcularım buradaki bu zor şartları bile bile bu takıma geldik. Geldiğimizde herkes "bu takım küme düşer" diyordu. Ancak takımda mükemmel bir uyum ve arkadaşlık ortamı oluşturduk. Bu nedenle tüm maddi zorluklara rağmen kulübümüz başarılı sonuçlar almaya başladı. Şu anda sezon başında hiç kimsenin hayal etmediği bir hedefe doğru gidiyoruz. Büyük bir özveri gösteren ve terlerinin son damlasına kadar bu formayı ıslatan futbolcularımı kutluyorum" diye konuştu. Pazar günü oynanacak Diyarbakır Diskispor maçı hakkında da değerlendirmelerde bulunan Zafer, kolay bir maç olmayacağını söyledi.

Diyarbakır Diskispor'un 3 haftadır kaybetmediğini hatırlatan Zafer, "Zor maç olacak. Ancak sahada kazanmak için her şeyini ortaya koyacak bir Kahramanmaraşspor'da olacak. Her puanın altın değerinde olduğunu biliyoruz ve bu düşünce ile bu maçı da kazanmaktan başka bir düşüncemiz yok" dedi. Zafer, bir basın mensubunun Beşiktaş'ın uzun yıllar formasını giymesini hatırlatması ve ilerleyen yıllarda Beşiktaş'a teknik direktör olarak gitmeyi düşünüp düşünmediğini sorması üzerine ise şu cevabı verdi: "Herkesin mutlaka bir hedefi vardır.

Bende futbola çok erken başladım ve kendime hedef olarak üç büyüklerden birisinin formasını giymeyi hedefledim. 5 yıl boyunca da Beşiktaş formasını şerefle taşıdım. Teknik direktörlük konusuna gelince tabii ki bunun için henüz çok erken. Ben basamakları tek tek çıkan birisiyim. Şu anda da tek düşüncem Kahramanmaraşspor'un başarısı. İlerleyen zaman ne gösterir bunu şu an için bilemeyiz."