" Sen Yoksan Bir Kişi Eksiğiz " sloganıyla yola çıkan şirketin furtbol turnuvasının ilk maçı dün gerçekleşirken , katılım ise oldukça yoğundu.

Yönetim Kurulu Üyeleri'nin de yer aldığı turnuvada N.Sinem Öksüz Dedebayraktar,Alaaddin Yalçınözü, İrfan  Gümüşer  maçı büyük ilgi ile izlediler. 
Genel Müdür Yardımcısı Alaaddin Yalçınözü'nün yaptığı açılış konuşmasında ‘Kipaş Kağıt personelinin motivasyonun ve günümüzde çalışan bağlılığının önemini vurgulamak için bu turnuva düzenlenmiştir. Katılan herkese başarılar dilerim  " diyerek başlatma vuruşunu gerçekleştirdi.

Turnuvanın ilk karşılaşması  Mekanik Bölümü ve Kalite Bölümü arasında gerçekleşmiştir. Büyük çekişmenin ve kıyasıya rekabetin yaşandığı ilk maçta , kötü hava koşullarına rağmen  katılımcı desteği oldukça yüksekti.

Aynı zamanda müsabaka başkanı olan , şirketin Muhasebe Şefi SMMM Uğur Karslı 'nın yönettiği maçın sonunda yaptığımız röportajda “Kıyasıya bir mücadele oldu. Kazanan takımı tebrik ederiz. Turnuvanın ilk aşaması yapıldı sonucu şirket olarak heyecan ile bekliyoruz’ dedi.