Kırıkkalespor’a atanan kayyum heyeti basın mensupları ile bir araya geldi. Toplantıda kayyum yönetimi adına sözcü Abdullah Pekgöz açıklama yaptı. Pekgöz, heyet olarak Kırıkkalespor’un başarısı için çalışacaklarını ifade etti.
"Yasal olarak biz atandık"
Kayyum heyeti sözcüsü Abdullah Pekgöz, “Kırıkkalespor mahkemeye tedbir koydu ve yasal olarak biz atandık. Herkesin bir fikri var. Biz Kırıkkalespor’a atanan kişileriz bizim üzerimizden takım şampiyon olsun diye atanmadık seçilmiş ile bizleri karıştırmayın başarı için çalışacağız” dedi.
Kendilerinin seçilmiş olanlarla karıştırılmaması gerektiğini ifade eden Pekgöz, "Bizler hakaret duymaya ya da hakaret etmeye gelmedik, biz herkese eşit mesafedeyiz. Maddi, manevi olarak herkesle birlikte olur, herkesi yanımızda taşır ve bu takıma gönül veren herkesle birlikte çalışmaya hazırız. Bizim başarısızlığımız kimsenin başarısı olmaz. Kırıkkalespor’un yakaladığı ivmenin devamı için çalışacağız. İyi niyetli olan herkesin yanındayız, hiç kimsenin yakını değiliz. Herkesin fikirlerini alacağız” şeklinde konuştu.