Zonguldak Kızılay Kan Merkezi Müdürü Selim Alan, kan bağışı kampanyalarına katkıda bulunan Ereğli Beşiktaş Taraftarları Derneği Başkanı Tarkan Adik'e teşekkür plaketi takdim etti.

Beraberinde Kızılay Kan Merkezi Kan Bağışçı Kazanım Uzmanı Adem Sarı, Ereğli Kızılay Şube Başkanı Yusuf Oktay ile birlikte Beşiktaş Taraftarları Derneği'ne gelen Selim Alan, Ramazan ayı öncesinde dernek tarafından düzenlenen kan bağışı kampanyasında toplanan 160 ünite kan için teşekkür plaketi verdi. Alan, yaptığı konuşmada Ramazan ayında kan bağışının düştüğünü ve Beşiktaş Taraftarları Derneği'nin her sene düzenlediği kan bağışı kampanyasında Kızılay'a destek olduğunu ve Ramazan ayı öncesinde düzenledikleri kan bağışında alınan 160 ünite kanın kendileri için de oldukça önemli olduğunu söyledi.

Ereğli Beşiktaş Taraftarları Derneği Başkanı Tarkan Adik, konuşmasında kendilerinin bundan sonra da görevde oldukları müddetçe bu desteklerinin devam edeceğini kaydetti.

Ereğli Kızılay Şube Başkanı Yusuf Oktay ise kampanyaların halka ulaşmasında büyük emeği olan basın mensuplarına teşekkür ederken, vatandaşları her akşam sahil bandı üzerinde yer alan Alemdar gemisi yanındaki Kızılay Kan Alma Merkezi'ne davet ettiklerini söyledi.

Ziyaret plaket töreni ve sohbetin ardından sona erdi.