Klasspor’un, Ankara sporunun nabzını tutacağı ‘Klasspor – Sporun yıldızları’ ödülleriyle Başkent spor camiasının yıldızlarını seçecek.

Ankara’nın tüm spor camiasını bir araya getirerek başarılı spor insanlarını ödüllendirmeyi planlayan organizasyonda, bir yıl boyunca yakından takip edilerek belirlenen birbirinden değerli adaylardan en iyilerini Klasspor okurları ve jüriler ile birlikte seçecek.

25 kategoride toplam 275 başarılı spor insanı yarıştığı oylamada 1 haftada 160 bin oy kullanıldı. Başkentin Yıldızları altyapısı ile hazırlanan oylama 3 aşamalı gerçekleşecek ve 24 Mayıs gecesi sona erecek. Klasspor okurlarından en çok oy alan adaylar 25 Mayıs Günü düzenlenecek programda jüri önüne gelecek.

Ankara spor camiasının yakından tanıdığı ve alanlarında uzmanlaşmış isimlerden oluşan 32 kişilik jürinin de oylamasının ardından kazanan adaylar belirlenecek ve 26 Mayıs günü seçkin konukların huzurunda ödüllerine kavuşacak.

Sürpriz konukların da katılacağı gecede aynı zamanda Ankara Sporunun önde gelen yöneticileri, sporcuları ve teknik adamlarının da ilk kez bir araya gelecek.
Klasspor’un düzenlediği ankete katılmak ve sevdiğiniz isimlere oy kullanmak için www.baskentinyildizlari.com adresini ziyaret edip, oyunuzu kullanabilirsiniz.