Kolat, Bandırmaspor'u 2-0 yendikleri karşılaşmanın ardından gazetecilere açıklamada, maçı rahat kazandıklarını belirtti. Takımının hedefe ulaşmak için var gücüyle çalıştığını ifade eden Kolat, şunları kaydetti:
     ''Halkımız ve iş adamlarımız beraber olursa, bence bu takım hedeflediği yere gidebilir. Bundan sonra 8 final maçımız daha var. Allah'ın izniyle bu çocuklara güveniyorum. Hep güvendik ve güvenmeye de devam edeceğiz. Eğer halkımız da takımına sahip çıkarsa, bu çocukların yapamayacağı bir şey yoktur.''
     Kolat, taraftarın coşkusunu ise ''görülmeye değer bir tablo'' olarak değerlendirdi.
     Teknik Direktör Fethi Çokkeser ise taraftarın verdiği desteğin ve ruhun kelimelerle tarif edilemeyeceğini aktardı. Seyirci desteğiyle takımının sahasında çok farklı oyun oynadığını dile getiren Çokkeser, ''Taraftarımızın candan desteğine o kadar mutlu oluyoruz ki, hiç susmadan 90 dakika aynı coşku yaşanıyor. Bundan sonra her maçın adı 'final' olacak. Futbolcularım bu finallerin hepsini kendi lehine çevirerek inşallah Türkiye birinciliğine adlarını altın harflerle yazdıracaktır. Ben buna inanıyorum, herkesin de inanmasını istiyorum'' diye konuştu.