Kahramanmaraşspor taraftarlarının yeni sezon öncesi merakla beklediği konulardan biri olan forma sponsorluğu anlaşması yapıldı. 2013-2014 sezonunda PTT 1. Ligde mücadele edecek olan Kahramanmaraşspor, formalarında PİSERRO logosunu taşıyacak. Geçtiğimiz yıl da saha içi reklamı ve forma sırtı reklamı vererek Kahramanmaraşspor'a büyük destek veren PİSERRO yeni sezonda desteğini daha da arttırdı ve forma sponsorluğunu aldı. Kahramanmaraş'ın en büyük marklarından biri olan Atlas Giyim'in markası PİSERRO forma reklamı vererek şehrinin takımının şu ana kadar gördüğü en büyük maddi desteği sağladı.

Faturavizyon Genel Merkezinde İstanbul'dabir araya gelen Kahramanmaraşspor Başkanı FerudunKolat, As Başkan Ufuk Bilgetekin ve PİSERRO Yönetim Kurulu Üyesi Uğur Kısakürek yaptıkları görüşmeler sonrasında protokol imzaladılar ve sponsorluk anlaşmasını resmileştirdiler. 

Kahramanmaraşspor Kulüp Başkanı FerudunKolat, yaptığı açıklamada “PİSERRO geçtiğimiz yıl forma sırtı reklamını bu yıl forma ana sponsorluğu ile büyüttü. Sezonun ilk anlaşmasını gerçekleştirdik. Kahramanmaraş'ın en büyük markalarından biri olan ve Türkiye'nin alanında en büyük isimlerinden biri olan PİSERRO Kahramanmaraşspor'a verdiği bu büyük destekle şehrinin takımına yine sahip çıkmıştır. Uğur beyden ve PİSERRO yönetiminden tanıştığımız günden bu yana büyük yakınlık gördük. PİSERRO Yönetim Kurulu Başkanı Ali Rıza bey de Uğur bey de maçlarımıza da geldiler. Kendilerine bu eşsiz desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. PTT 1. Ligde göğsümüzü kabartarak ve büyük bir keyifle PİSERRO logolu formalarını taşıyacağız”dedi.

PİSERRO Yönetim Kurulu üyesi Uğur Kısakürek ise yaptığı açıklamasında “Kahramanmaraş'ın bir değeri olarak, Kahramanmaraş'ın önemli bir başka değer olan Kahramanmaraşspor'u desteklemek bizim görevimiz. Geçtiğimiz yılda güzel bir anlaşma yapmış ve şampiyonluk yolunda sponsor olarak takımımıza katkıda bulunmuştuk. Yeni sezonda daha büyük bir yarışın için ve daha büyük bir ligde Kahramanmaraş'ımızın ismini temsil edecek olan Kahramanmaraşspor'a forma ana sponsoru olarak eşlik edeceğiz. Üstlendiğimiz ortak misyon şehrimizi tanıtmayı da bize görev addediyor. Bu nokta da Kahramanmaraş'ın iki markası olarak önemli bir anlaşamaya imza attık. Dilerim hayırlı ve uğurlu olur ve yeni sezonda Kahramanmaraşspor'uSüper Ligde görürüz”diye konuştu.