Euro 2016 Elemeleri A Grubu'nda yarın Türkiye-Letonya maçına ev sahipliği yapacak Torku Arena Stadı'nda tüm hazırlıklar tamamlandı. Stat dışı ve içerisi Türk bayrakları ile süslendi.

Türkiye-Letonya karşılaşması, yarın saat 21.45'te oynanacak. Karşılaşmanın oynanacağı Torku Arena Stadı'nda ise tüm hazırlıklar tamamlandı. Saha çizgileri yeniden çizilirken, koltuklar tek tek silinerek temizlendi. 42 bin kişilik statta tüm biletlerin de tamamen tükendiği açıklandı. Stat dışı ve içerisi de Türk bayrakları ile süslendi. Letonya ve Hollanda maçı için 80 bin bayrak hazırlandı. Maç öncesi taraftarlar bayrak şovu yapacak. Ayrıca karşılaşma öncesi stat çevresinde de çeşitli aktiviteler yapılacak. TFF'de taraftarların maça kırmızı giyerek gelmeleri çağrısında bulundu.

Öte yandan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Ahmet Davutoğlu ve bazı bakanların da yarınki karşılaşmayı statta izleyeceği belirtildi.

Torku Arena Stadı'nda yarın saat 21.45'te başlayacak karşılaşmayı İsveç Futbol Federasyonu'ndan Stefan Johannesson yönetecek. Johannesson'un yardımcılıklarını Fredrik Nilsson ve Magnus Sjöblom yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi Stefan Hallberg, ilave yardımcı hakemleri ise Andreas Ekberg ile Mohammed Al-Hakim olacak. Ay yıldızlı ekibin Letonya ile oynayacağı zorlu 90 dakika Show TV'den canlı olarak yayınlanacak.