Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, “3 puanı alıp ilk galibiyetle tanışmak istiyorduk ama deplasmanda ne alsak kârdır. Deplasmandan alınmış bir puan önemliydi.” dedi.

Teknik direktör Bülent Korkmaz, Sivasspor maçı sonrası yaptığı açıklamada karşılaşmanın iki yönlü geçtiğini belirterek, şunları ifade etti:
“İlk yarı Sivas’ın üstünlüğü ile geçti. Bize yakışmayan gerçekten iyi oynamadığımız, düşünmediğim bir oyun tarzı ile ilk yarıyı mağlup kapattık. Soyunma odasında oyuncularımıza ‘Birinci golü bulursak 2’yi 3’ü de buluruz’ dedim. 2-2’yi bulduk 3’ü 4’ü de bulabilirdik ama olmadı. İkinci yarı çok iyiydi. 11’e 11 oynasaydık ta aynı oyun çıkacaktı. İkinci yarı özellikle çok iyi oynadık, çok gol pozisyonuna girdik. 3 puanı alıp ilk galibiyetle tanışmak istiyorduk ama deplasmanda ne alsak kârdır. Deplasmandan alınmış bir puan önemliydi. Hem oyuncuların özgüveni için de çok önemliydi. 2-0’dan geriye çok önemli dönüş yaptılar. Milli takım arasını çok iyi değerlendireceğiz. Benim ve ekibim için de büyük fırsat çünkü çalışma imkanı olacak oyuncuların. İstediğimiz oyun sistemini bu ara vesilesiyle daha iyi duruma getireceğiz. İkinci yarıdaki oyunu daha da geliştirerek her maça yaymamız lazım. Deplasmanda aldığımız puan ve 2-0’dan beraberliği yakalamak çok önemli. 2-0’dan 2-2 kalsaydık daha üzücü olurdu. İkinci yarı oyunumuz ve aldığımız 1 puan bizim için önemliydi.”