TFF 3. Lig 1. Grup'taki ilk maçından 3 puanla dönen Kozan Belediyespor, hafta sonu Adana 5 Ocak stadyumunda misafir edeceği rakibi Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçı için hazırlıklara devam ediyor.

Ligin ilk haftasında Bursa Nilüferspor ile deplasmanda karşılaşan Kozan Belediyespor 3-1’lik skor ile kazandığı maçtan sonra Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçının hazırlıklarını Sami Açıkgöz Spor Tesisleri'nde sürdürüyor.

29 Ağustos Cumartesi günü saat 17.00’de Adana 5 Ocak Fatih Terim Stadyumu'nda oynanacak maçtaki tek hedeflerinin galibiyet olduğunu söyleyen Kozan Belediyespor Teknik Direktörü Mersud Demirovic, takımına güveninin tam olduğunu söyledi.

Demirovic, "15 yılın ardından ilk kez çıktığımız 3. Lig’de bizi yoğun bir maç programının beklediğinin farkındayız. Kısıtlı bütçemize rağmen zorlu bir transfer sezonunun sonunda genç ve dinamik bir kadro kurduk. Bolu ve Nevşehir’de yaptığımız kamplar takımımızın birlik ve beraberlik duygusunu pekiştirdi. Oyuncularım Bursa Nilüfer maçında üst seviyede bir futbol sergileyerek herkesin takdirini ve beğenisini kazandı. 15 yılın ardından yakaladığımız bu fırsatı iyi değerlendirmemiz gerektiğini ve bize verilen büyük bir sorumluluk olduğunu biliyoruz. Bu hafta Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçında sahaya tek hedefle çıkacağız, o da galibiyet. Her maçta takımına sahip çıkan taraftarımızın Adana’da yapacağımız karşılaşmada da bizi yalnız bırakmayacağından şüphemiz yok." diye konuştu.