KSÜ Senato Toplantı Salonunda gerçekleştirilen ziyarette Rektör Deveci, KSÜ Erkek Futbol Takımı Antrenörü Öğr. Gör. Bülent Okyaz, Yrd. Doç. Dr. Hüseyin Eroğlu ve takım oyuncularını kabul ederek bir süre görüştü. 1. Lige yükselme başarısı gösteren KSÜ Erkek Futbol Takımı antrenör ve oyuncularını tebrik eden Rektör Deveci, “Spor faaliyetlerini üniversitemiz imkanları doğrultusunda destekliyoruz. Verilen destekler sonucunda elde edilen başarılar hem takımı hem bizleri motive ediyor. Takımımızın çalışmaları ve başarılarından son derece memnunuz ve inşallah inanıyorum ki 1. Lig’de de önemli başarılar elde edeceğiz. Başarı arttıkça verilen destek de aynı oranda artacaktır. Erkek Futbol Takımımızın başarısında emeği geçen bütün çalışma arkadaşlarımı ve öğrencilerimizi tebrik ediyor başarılarının artarak devamını diliyorum.” diye konuştu.

KSÜ Erkek Futbol Takımı üyeleri, her aşamada kendilerine destek olan ve final maçında da takımı yalnız bırakmayan Rektör Deveci’ye teşekkürlerini iletti. Takım üyeleri, ziyaretin anısına Rektör Deveci’ye Türkiye Üniversiteler Futbol 2. Ligi Şampiyonu olan kadronun fotoğrafının yer aldığı tablo takdim etti.

04-09 Aralık 2017 tarihleri arasında Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleştirilen Mustafa Kemal Üniversitesi, İskenderun Teknik Üniversitesi, Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi, Adana Bilim ve Teknoloji Üniversitesi ve Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi takımlarının ter döktüğü müsabakalar sonucunda elde ettiği 4 galibiyetin ardından OKÜ Erkek Futbol Takımı ile finale kalan KSÜ Erkek Futbol Takımı, 2-2 tamamlanan karşılaşmanın sonunda puan avantajıyla şampiyon olarak 1. Lige yükselmişti. KSÜ Erkek Futbol Takımı, 4 galibiyet ve 1 beraberlikle 13 puana ulaşarak grup şampiyonu oldu. Müsabakalarda rakip kaleleri 30 kez havalandıran KSÜ Erkek Futbol Takımı, kalesinde 6 gol gördü. Yükselme grubu müsabakalarında 6 golle en az gol yiyen KSÜ Erkek Futbol Takımı kalecisi Sefa Yılmaz en başarılı kaleci olurken, 5 maçta 7 gol atan Erdem Kaba da müsabakaların gol kralı oldu.