Niğde Üniversitesi, Dicle Üniversitesi, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi, Çukurova Üniversitesi ve Selçuk Üniversitesi futbol takımlarının yer aldığı bayanlar grubunda, rakiplerini yenerek Selçuk Üniversitesi Bayan Salon Futbolu Takımı birinci olurken, Çukurova Üniversitesi Bayan Salon Futbolu Takımı ikinci, KSÜ Bayan Salon Futbolu üçüncü oldu.
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi, Necmettin Erbakan Üniversitesi, Mustafa Kemal Üniversitesi, Melikşah Üniversitesi ve Abdullah Gül Üniversitesi’nin yer aldığı erkekler grubunu Mustafa Kemal Üniversitesi ve KSÜ 9’ar puanla tamamlarken,  ikili averajla Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Erkek Salon Futbolu Takımı birinci oldu. Turnuvanın son gününde yapılan müsabakada Abdullah Gül Üniversitesi Erkek Salon Futbolu Takımı ile karşılaşan KSÜ Erkek Salon Futbolu Takımı ilk yarıyı 3-2 önde tamamlarken, ikinci yarıdaki kusursuz futboluyla karşılaşmayı 11-3 tamamlayarak grup ikincisi oldu. Erkeklerde grubu 3. tamamlayan takım ise Melikşah Üniversitesi Erkek Salon Futbolu Takımı oldu.
Beş gün süren, iki grupta 10 takımın yer aldığı müsabakaların sonunda gruplarını üst sırada tamamlayan takımlar ödüllendirilirken, erkeklerde grubunda 1. Olan Mustafa Kemal Üniversitesi ve averajla ikinci olan KSÜ takımları kupalarını KSÜ Rektörü Prof. Dr. Durmuş Deveci’nin elinden aldı.
Turnuvaya katılan bütün takımları tebrik eden Rektör Deveci, müsabakaların kazasız bir şekilde centilmence geçtiğini hatırlatarak, bu ortama katkı sunan bütün sporseverlere teşekkür etti. Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi’nin bu tür turnuvalara her zaman açık olduğunu ifade eden Rektör Deveci, son gün yapılan karşılaşmada 11-3’lük skorla erkeklerde turnuvanın en yüksek skorunu elde eden KSÜ Erkek Salon Futbol Takımı’nı tebrik ederek, turnuvaya katılan takımların sporcu ve yöneticilerine Üniversitenin çeşitli hediyelerinin yer aldığı paketler takdim etti.