Türkiye Muay Thai Federasyonu’nun gerçekleştirdiği Minikler ve Yıldızlar Türkiye Muay Thai Şampiyonası'na Evci kardeşler damga vurdu.
        
Avukat Burak Evci’nin kızları 10 yaşındaki Aslıhan Evci şampiyonada Türkiye 2.'si olurken, kız kardeşi 7 yaşındaki Begüm Sultan Evci Türkiye birincisi oldu. Minik kardeşler bu başarıları ile hem ailelerini hem Türkiye’yi sevindirdi.

Baba Avukat Burak Evci, "Kızlarımın başarılarıyla her zaman gurur duydum. Bu sporu ilk seçtiklerinde amacımız kendilerini savunmayı bilen birer birey olmalarıydı ama kızlarım yarışmalarda yer almak istediklerini belirtince eşimle beraber radikal bir karar alıp bunu destekledik. Evimizin bir odasını kızlarımızın antrenman yapacağı bir alan haline dönüştürdük. Ve sonuç hem bizi hem de ülkemizi gururlandırdılar. Ailelere tavsiyem her zaman çocuklarına manevi olarak destek olmaları, çünkü manevi destek çocuklarımızın kendilerine güvenmeleri ve başarılı birer birey olmalarında ilk koşul olmuştur." şeklinde duygularını aktardı.

Milli Takım Antrenörü Ramazan Yavuz ise yaptığı açıklamada, "Minik kızlarımız bu başarısıyla Kasım 2015 tarihinde Antalya’da yapılacak olan Muay Thai Avrupa Şampiyonası’nda ülkemizi temsil edecekler." dedi.