Denizli’nin Çal ilçesinde ikamet eden Denizlispor taraftarı 10 yaşındaki Halil Selçuk, bayramda biriktirdiği harçlığını kulübe bağışladı.
Denizlispor taraftarı olan 10 yaşındaki Halil Selçuk bayramda topladığı harçlıkları biriktirerek Denizlispor Kulübü’ne bağışladı. 10 yaşındaki taraftar Selçuk, Mersin İdmanyurdu maçı öncesi babası Mehmet Selçuk ile birlikte Haluk Ulusoy Tesisleri’ni ziyaret etti. Futbolculara ve teknik heyete başarılar dileyen Halil Selçuk, bayramda biriktirdiği harçlıkları Denizlispor’a bağışladı.
"Denizlispor’u çok seviyorum"
Denizlispor Kulübü Başkanı Süleyman Urkay ile de görüşen ve bağışladığı parayı Urkay’a teslim eden Halil Selçuk, “Denizlispor’un çok borcu olduğunun ve kötü günler geçirdiğinin farkındayım. Bende elimden gelen desteği yaparak bayramda biriktirdiğim harçlıklarımı kulübümüze bağışlamak istedim. Takımımıza Mersin İdmanyurdu maçında başarılar diliyorum. Denizlispor’u çok seviyorum” dedi.
25 senedir hiçbir maçı kaçırmadığını belirten baba Mehmet Selçuk, oğlu Halil Selçuk’u da 3 yaşından beri tüm maçlara götürdüğünü söyledi.
Küçük taraftara bu anlamlı desteklerinden dolayı teşekkürlerini ileten ve Halil’e bir forma hediye eden Başkan Süleyman Urkay, “Halil’e ve babasına kulüp olarak teşekkürlerimizi sunuyoruz. Halil’in bu davranışı bizi daha da yüreklendirdi. Halil gibi Denizlispor sevdalısı taraftarlarımıza güzel bir sezon yaşatmak istiyoruz” diye konuştu.
Öte yandan bugün saat 17.00’de TFF 1. Lig 5. hafta programı kapsamında Mersin İdmanyurdu ile karşılaşacak olan Denizlispor, sabah yaptığı antrenman ile maç saatini beklemeye başladı.