UEFA Avrupa Ligi'nde 3. ön ele turunda Arnavutluk takımı Kukësi ve Polonyalı takımı Legia Warszawa arasında oynanan karşılaşma çıkan olaylar nedeniyle 52. dakikada tatil edilmişti.

Arnavutluk'un başkenti Qemal Stafa Stadı'nda oynanan UEFA Avrupa Ligi 3. ön ele turu maçı henüz başlamadan taraftarlar arasında arbede yaşandı. Maçın başlamasının ardından devam eden kavga artarken konuk ekip Legia Warszawa'nın 2-1 öne geçmesiyle olaylar büyümüş ve sahaya atılan yabancı maddeler nedeniyle hakem 52. dakikada maçı yarıda kesmek zorunda kalmıştı.

Olayda bazı kişiler yaralanırken, Arnavutluk temsilcisi Kukësi'nin Polonyalı oyuncusu Ondrej Duda da sahaya atılan yabancı bir cismin isabet etmesi nedeniyle başından hafif yaralanmıştı. Bu gelişmeler üzerine ise mücadelenin İsviçreli hakemi Stephan Klossner maçı tatil etmişti.

Olayların büyümesine polis mani olurken bazı fanatik taraftarların da gözaltına alındığı görülürken maçla ilgili kararı ise hakem ve gözlemci raporlarının incelenmesinin ardından UEFA'nın vermesi bekleniyor.

Bu arada Arnavutluk takımı Kukësi'nin ev sahipliğinde, Polonya temsilcisi Legia Warszawa ile oynanan maçta konuk Legia Warszawa, 29. dakikada Nikolić'in golüyle öne geçmiş, ev sahibi Kukësi ise 49. dakikada Felipe Moreira'nın golüyle eşitliği sağlamıştı. Olayların büyümesine ve maçın tatiline neden olan Legia Warszawa golü ise 51. dakikada Rzeźniczak'tan gelmişti.

Bu golden sonra Legia Warszawa deplasmanda 2 - 1 öne geçerken, olaylar başlamış ve mücadelenin İsviçreli hakemi Stephan Klossner de 52. dakikada maçı tatil etmişti.