Kulüpler Birliği Vakfı, 25 - 26 Haziran tarihlerinde Ankara'da gerçekleştirilecek TFF Olağan Seçimli Genel Kurulu öncesinde Haliç Kongre Merkezi'nde toplandı. Kulüplerin, toplantıdaki gündem maddesinin başkanlık seçimi olacağı bildirildi.

Göksel Gümüşdağ başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya Süper Lig'in yeni ekipleri Osmanlıspor ve Kayserispor ile Bursaspor dışındaki kulüpler, katılım gösterdi. Kulüpler Birliği Vakfı ile sıkıntıları olduğu bilinen Fenerbahçe Kulübü'nde de toplantıya temsilci olarak yönetim kurulu üyesi Şekip Mosturoğlu katıldı.

Türkiye Süper Ligi'nin şampiyonluk yaşayan 5 büyük kulübünden sadece Beşiktaş ve Trabzonspor başkan düzeyinde temsil edilirken, Bursaspor ise temsilci bile göndermedi. Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman ve Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu toplantıda hazır bulundu. Diğer şampiyon takımlardan Galatasaray'ı Kulüp Yönetim Kurulu Üyesi Cüneyt Tanman, Fenerbahçe'yi ise Kulüp Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu temsil etti.

Diğer katılımcılar ise Eskişehirspor Kulübü Başkanı Mesut Hoşcan, Konyaspor Kulübü Başkan Yardımcısı Mehmet Güven Öten ve Gençlerbirliği Kulübü Genel Sekreteri Sinan Gürsoy oldular.

Yapılan toplantıda Kulüpler Birliği Vakfı üyelerinin, TFF Başkanlığı için yarışacaklarını açıklayan, mevcut başkan Yıldırım Demirören, eski başkan Haluk Ulusoy ile Erdal Alkış'tan hangisine destek verecekleri konusunu görüş alış-verişinde bulunacakları öğrenildi.