ORDU (AA) -  PTT 1. Lig'de sahasında Adanaspor ile 0-0 berabere kalan Orduspor'un teknik direktör Ziya Doğan, "Maça iyi başladık, tempolu başladık, rakibi şaşkın hale getirdik ancak çok istediğimiz galibiyete alamadık" dedi. 

Doğan, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, Orduspor olarak Adanaspor karşısında çok iyi mücadele ettiklerini belirtti. 

Tamamı genç oyunculardan kurulu Orduspor'un ortaya koyduğu futbola taraflı tarafsız herkesin takdir görmesi gerektiğinin ifade eden Doğan, son vuruşlarda yaşadıkları tecrübesizliğin kurbanı olduklarını kaydetti.

Bir puan kazanan genç oyuncularını alınlarından öptüğünü belirten Doğan, "Daha çok çalışarak elimizden geleni yapacağız. Biz gençlerimize güveniyor ve inanıyoruz. Onlar bugün başarabileceklerini bir kez daha gösterdik. Hepsiyle gurur duyuyorum" dedi. 

Maça gelen taraftara teşekkür eden Doğan, "Bundan sonrada Ordululardan gençlerine sahip çıkmasını bekliyorum" ifadesini kullandı. 

- Adanaspor cephesi 

Adanaspor Teknik Direktörü Güvenç Kurtar ise, Ordu'ya 3 puan için geldiklerini ancak bunu başaramadıklarını söyledi. 

Bir puana razı olduklarını belirten Kurtar, "90 dakika boyunca futbolcularım iyi mücadele etti, iyi şeyler yapmaya çalıştı. Bir çok net pozisyonları kaçırdık. Netice olarak Ordu'dan bir puanla ayrılıyoruz. Ancak şunu da belirtmek gerekir ki maçın hemen başında verilen haksız penaltı futbolcuların kimyasını bozdu. Rakibe verilmeyen sarı kartlar da bunun içerisinde. Hakemle ilgili çok sıkıntılar var. Bana göre yanlış yaptı" dedi. 

Kurtar, Orduspor'a başarı dileklerini de iletti.