Kahramanmaraş Belediyesi tarafından düzenlenen Trap Atışlarına; Sakarya, Konya, Mersin, Adana, Malatya, Diyarbakır, Kahramanmaraş ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nden yaklaşık 50 sporcu katıldı.

 

Hava şartlarından dolayı katılımın az olduğuna işaret eden Trap İl Temsilcisi Fahri Gemci; “Biz ortalama 100 civarında sporcu bekliyorduk ancak birçok sporcu telefon açarak sis ve hava şartlarından dolayı özür dileyerek katılamayacaklarını beyan ettiler” dedi.

 

9-10 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirilen Trap Atış Müsabakaları Büyükler, Gençler ve Bayanlar olmak üzere üç kategoride gerçekleştirildi.

 

Trap Atış Müsabakalarının sonunda ödül töreni gerçekleştirildi.

 

Büyükler de Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nden Murat Ankut birinci, Adana'dan Kamil Tör ikinci ve Mehmet Özel üçüncü olurken, kupalarını Kahramanmaraş Belediye Başkanı Av. Hasan Kara verdi.

 

Gençler de Adana'dan İzzet Özaltın birinci, Kahramanmaraş'tan Murat Akpınar ikinci ve Abdurrahim Kaya üçüncü olurken kupalarını Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı verdi.

 

Bayanlar da ise Kahramanmaraş'tan Safiye Sarıtürk birinci, Sakarya'dan Büşra Çerçi ikinci ve yine Kahramanmaraş'tan Emine Alıcı üçüncü olurken, kupalarını Trap İl Temsilcisi Fahri Gemci verdi.