Bafra Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen sadece kamu kurum ve kuruluşlarının katılacağı ve 27 Nisan -29 Mayıs tarihleri arasında yapılacak olan futbol, voleybol turnuvalarının fikstür çekimleri yapıldı.

Bafra Gençlik Merkezi'nde yapılan fikstür çekiminde futbol branşında 21 takım, voleybol branşında 9 takımdan oluşan turnuvada çapraz fikstür sistemi uygulandı. Bafra Gençlik Merkezinde yapılan toplantıya kamu kurumlardan temsilciler katıldı. Fikstür çekim öncesinde karşılıklı bilgi alış verişinde bulunuldu ve öneriler dile getirildi.
Kurumlar arası çeltik kupası turnuvası konusunda açıklamada bulunan Bafra Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Osman Şenocak, "Bafra Kaymakamlığı Kurumlar Arası Çeltik Kupası Turnuvası futbol ve voleybol branşlarında yapılacaktır. Futbol branşı 27 Nisan’da, voleybolda ise 4 Mayıs tarihinde başlayacaktır. Kamu kurumlarından katılacak olan takımların dostluk ve kardeşlik edasında, Bafra’ya yakışır ve gençlere örnek olacak bir şekilde, sportmenlik ilkelerine bağlı kalmalarını ve turnuvanın kazasız ve sıkıntısız bir şekilde sonuçlanmasını temenni ediyorum." dedi.