Nevşehir Özel Lara Eğitim Kurumları öğrencileri İl Gençlik Spor Müdürlüğü’nün düzenlemiş olduğu atletizm yarışmalarında iki altın madalya kazandı.
Öğrencilerin spora olan ilgisini artırmak, sağlıklı yaşamı teşvik etmek ve okullarda sportif faaliyetlerin gelişmesini sağlamak adına düzenlenen atletizm yarışmalarında 100 metre, 4x100 metre, 800 metre koşuları yapıldı.
Oldukça çekişmeli geçen müsabakalar sonunda Lara Eğitim Kurumları öğrencilerinden Sümeyye Tunçyürek ve Hasan Havalı ferdi 100 metre yarışında altın madalya alırken, Gizem Dere ise gümüş madalya kazandı. 4x100 metre koşu takımı gümüş madalya kazanma başarısını gösterdi. Bu başarının yanı sıra bin metre ferdi koşu yarışında Barış Cihan Kaynar gümüş madalya kazandı. Müsabakalar sonunda Lara Eğitim Kurumları öğrencileri takım halinde dördüncü oldu.
Lara Eğitim Kurumları Müdürü Ulaş İnönü kazanılan bu başarıda emeği geçen ve okula bir kupa daha kazandıran başta okul beden eğitimi öğretmenleri Eyüp Bağatır ve Mustafa Danışmaz ile müsabakalara katılan tüm öğrencileri tebrik ettiğini söyledi.